Poslušajte malteški "Chameleon" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Poslušajte malteški “Chameleon”

  1 min za čitanje   25 komentara

Upravo je na YouTube kanalu Eurosonga objavljen službeni video za pjesmu Chameleon koju će u svibnju u Tel Avivu izvesti ovogodišnja predstavnica Malte Michela Pace.

Za razliku od prethodnih godina, Maltežani su ovaj put svog predstavnika birali putem talent šoua X Factor Malta u kojem je pobjedu odnijela Michela Pace. Potom je na adresu malteške nacionalne televizije pristiglo preko 300 pjesama, da bi u konačnici njihova odluka bila da mlada Michaela u Tel Avivu izvede pjesmu Chameleon, koju potpisuju Joacim Perrson, Paula Winger, Borislav Milanov i Johan Alkanas.

Što kažete, može li Malta s ovom pjesmom bolje od prošle godine?

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava25

  1. Bratz Live Doll — 12. ožujka 2019. u 01:06

    @arcticmonkey ma hjoj,samo da ne zavrse oni uzasi od Australija,Njemacke,Rusije I Islanda visoko I evo odmah se budemo slozili

  2. Arctic Monkey — 11. ožujka 2019. u 14:16

    Hahahaha e sa ovim poslednjim komentarom me ubi… Necemo se mi nikada skontati, sto je opet super. ?

  3. Bratz Live Doll — 11. ožujka 2019. u 14:02

    I ne bi se bas slozio da je Soldi dosadan, bas naprotiv. Urban trap , dobra poruka i sam on pojavom privlaci pozornost. Zato bi takva pjesma I trebala pobjediti

  4. Bratz Live Doll — 11. ožujka 2019. u 14:00

    @arcticmonkey Pa vidis,lose je ne stajati iza svog stava a potom vrijedjati druga misljenja. Prosle godine vecina je ultegrirala za Fuego a na svaki pozitivan komentar je uslijedila tvoja bespotrebna I ne bas na mjestu replika. Say what you want,Ali dance pop je ono sto bi se trebalo stalno slati na eurosong , a dosadnih balada imas uvijek na dometu ruke

  5. Arctic Monkey — 11. ožujka 2019. u 13:31

    @madfeminist Hvala ti puno. Svako ima pravo da doživljava Evroviziju na svoj način. Ja ne mogu da partijam uz ovakve pesme, ovo je za mene nabacani izveštaceni smor isto kao Kipar ove i prosle godine itd… Pesme u ovakvom maniru trazim van esc jer su mi ovde prejeftine. Meni su ove god u top 10 između ostalih Italija, Švedska, Švajcarska, Holandija, Spanija… a od sporijih Srbija, Makedonija, Slovenija, Mađarska. Šta je tu loše? Italija mi je ubedljivi favorit, a to je inace jako dosadna pesma u svom ritmu…
    A van ESC najslusanije pesme kod mene su Say my name od novijih, onda My gente, x(equis), Chantaje, Promises Sam Smith i jos milion drugih jer stvarno non stop slusam muziku u raznim zanrovima. Ukratko pesme koje nikada necemo imati na ESC sem u vidu ukradenih delova i ideja i koje kao takve nikada nece kupiti moju paznju.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?