Michael Rice dolazi u Hrvatsku – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Michael Rice dolazi u Hrvatsku

  2 min za čitanje   6 komentara

Travanj je obično mjesec kada većina eurovizijskih natjecatelja putuju diljem Europe kako bi prisustvovali predeurovizijskim koncertima. Jedan od takvih natjecatelja je i predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva Michael Rice, koji će svoju eurovizijsku pjesmu Bigger That Us promovirati i u Hrvatskoj!

Foto: Instagram

Kako je potvrdio u svojim Instastoryjima, Michael će u subotu 30. ožujka nastupati u HRT-ovom šouu Zvijezde pjevaju.

Foto: Instagram

– Nastupam na TV šouu u Hrvatskoj iduće subote što će biti sjajno!!! I svi radimo jako puno kako bi nastup bio van ovog svijeta u svibnju – odgovorio je Michael jednom fanu na Instastoryju.

John Lundvik htio ovu pjesmu za Melodifestivalen 2019

Michael je početkom veljače odabran kao predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva na Eurosongu 2019. Jedan od koautora pjesme Bigger Than Us jest i ovogodišnji švedski predstavnik John Lundvik, koji je u jednom intervjuu priznao kako je za ovogodišnji Melodifestivalen više htio Bigger Than Us, no organizatorima na čelu s Christerom Björkmanom se više sviđala Too Late For Love.

Osim što su mu Šveđani napisali pjesmu, Šveđani će i pratiti Michaela na eurovizijskoj pozornici. Naime, kao prateće pjevačice ovom 21-godišnjakinju potvrđene su Melanie Wehbe (koautorica pjesme Victorious s ovogodišnjeg Melodifestivalena) i Anna Sahlene, estonska predstavnica na Eurosongu 2002.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava6

  1. botox — 27. ožujka 2019. u 17:46

    bas cekamo tamo neke brexiterse

  2. imperator — 25. ožujka 2019. u 20:13

    Gle ti HRT-a.. izgleda da je proračun showa iznad svih očekivanja jer ne mislim da bi predstavnik UK za kikiriki dogegao do Zagreba 😀 no, ipak pohvalno i za zapljeskati budući da ću čuti Bigger That Us na našoj državnoj televiziji prije svibnja..

  3. SwedenEurovisionFan — 25. ožujka 2019. u 13:36

    Ok, THIS IS HUGE! Bravo HRT!

  4. Lujka s ukusom — 25. ožujka 2019. u 07:54

    Meni je ova pjesma bolja od Lundvikove

  5. Nikolina Hajnić — 25. ožujka 2019. u 07:06

    Baš dobro, drago mi je da je HRT to uspio dogovoriti. @blink Dino i Tara su genijalni, Ella je još uvijek malo preukočena i prestrašena.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?