Roko i Michael Rice - druženje na probi showa "Zvijezde pjevaju" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Roko i Michael Rice – druženje na probi showa “Zvijezde pjevaju”

  1 min za čitanje   3 komentara

U zagrebačkom studiju ‘Anton Marti’ na Prisavlju tijekom probe za show ‘Zvijezde pjevaju’ zapjevale su i dvije zvijezde ovogodišnjeg Izbora za pjesmu Eurovizije –  predstavnik Hrvatske Roko Blažević i predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva Michael Rice.

Dario Njavro za HRT

Kako teku pripreme oba predstavnika za natjecanje 41 zemlje, a koje ih očekuje u svibnju u Tel Avivu, otkrili su za Dnevnik HTV-a te ekskluzivno izveli medley i mash-up svojih pjesama – The Dream i Bigger than us te uputili pozdrav s HRT-ove pozornice svim eurovizijskim glasačima.

Da se i Michaelu sviđa Rokova pjesma The Dream, potvrdio je pjevanjem, ali iza kamere HTV-a:

Ima snažan glas i jako mi se sviđa pjesma!

Roko, koji ovih se dana priprema za ispite skromno je otkrio:

Teško je uskladiti sve obaveze školu, nastupe i pripreme, no evo uspijevam..

https://www.youtube.com/watch?v=f6BiDHlQpSE

Nastup Michaela Ricea s pjesmom Bigger Than Us u showu Zvijezde pjevaju pogledajte na https://magazin.hrt.hr/499232/uzivo-zvijezde-pjevaju-razlicite-zanrove

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. imperator — 31. ožujka 2019. u 19:25

    Super je otpjevao.. Gledao sam show s društvom koji prati eurosong jednom godišnje, i ako oni kažu da im se VB sviđa, onda ću se Britanci ove godine definitvno udaljiti od plasmana koji započinje s brojkom 2-..

  2. ESC fan — 31. ožujka 2019. u 17:01

    Mislim da je ova suradnja dobra za Hrvatsku, jer Ujedinjeno Kraljevstvo glasa u drugom polufinalu tako da mislim da bi Hrvatska mogla dobiti bodove od UK-a , barem sto se tice zirija

  3. Lujka s ukusom — 31. ožujka 2019. u 16:33

    Ima nastup i na Youtubeu https://youtu.be/R-1PKe-ptE0

    Super je lik otpjevao, samo su mogli barem malo popričati s njime nakon pjesme smh

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?