Logo TV izgubio pravo prijenosa Eurosonga u SAD-u – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Logo TV izgubio pravo prijenosa Eurosonga u SAD-u

  1 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Unatoč tome što se organizatori Eurosonga u zadnjih nekoliko godina trude naći publiku u Sjedinjenim Američkim Državama, sada će to biti malo teže. Naime, prema pisanju portala Deadline, Viacom-ova kabelska televizija Logo TV izgubila je pravo prijenosa Eurosonga, te ga iz nepoznatih razloga nije mogla produžiti.

Ova televizija, osnovana 2005. godine, držala je prava prijenosa finala Eurosonga od 2016., te su s emitiranjem nastavili i 2017. i 2018. Kako bi privukli gledanost, za komentiranje su angažirali imena poznata iz šoua RuPaul’s Drag Race, kao što su Michelle Visage, Ross Mathews, Shangela Carlson Kressley. Međutim, ni to im nije previše pomoglo, jer je finale Eurosonga 2018. pratilo tek 74 tisuće Amerikanaca.

Trenutno nije poznato tko će preuzeti prava prijenosa za američko tržište.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?