Poslušajte Rokov "medley" eurovizijskih pobjednika – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Poslušajte Rokov “medley” eurovizijskih pobjednika

  1 min za čitanje   14 komentara

S današnjim danom, ušli smo u mjesec održavanja Eurosonga 2019. Za točno 15 dana, na rasporedu je drugo polufinale u kojem će nastupati i hrvatski predstavnik Roko. Povodom toga, ali i njegovog skorašnjeg puta u Tel Aviv, portal Eurosong.hr ekskluzivno objavljuje medley sastavljen od triju pobjedničkih pjesama Eurosonga – Euphoria LoreenRise Like A Phoenix Conchite WurstMolitva Marije Šerifović.

Pozivamo Vas da se smjestite i uživate u Rokovoj interpretaciji.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava14

  1. Nina — 4. svibnja 2019. u 12:19

    @vix-2-new U potpunosti se slažem!

  2. SwedenEurovisionFan — 3. svibnja 2019. u 19:37

    @nina2310 A ako ne večeras, onda definitivno sutra od ranog jutra očekujem neki članak. Mislim, bilo bi lijepo od njih da nas obavijeste o načinu praćenja i što možemo očekivati narednih 15 dana 🙂

  3. Nina — 3. svibnja 2019. u 19:33

    @escfan Ne znam koliko puta klikćem na eurosong.hr u nadi da će osvanuti neki članak. Baš sam nestrpljiva! Moraju uskoro objaviti, zar ne?

  4. SwedenEurovisionFan — 3. svibnja 2019. u 17:32

    Na službenom yt kanalu eurovision tv izašao je video što nas sve može očekivati u narednim danima na njihovom yt kanalu 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=3HaPrSrAXf4
    Nakon što je izašao, zapitao sam se hoće li eurosong hr portal možda obavijestiti sve nas kako će ove godine pratiti Eurosong, hoće li biti live streamova na yt kanalu, up-to-date komentara s proba ili nečeg trećega? 🙂

  5. Babe — 3. svibnja 2019. u 16:31

    @escfan glasali su pratitelji za najdrazu pjesmu pojedine godine, te su bilas dva
    polufinala i tako… Predrago mi je da je naša Doris tako visoko ❤️

  6. SwedenEurovisionFan — 3. svibnja 2019. u 16:23

    @eurovisionaddict Nisam upućen baš o kakvom se natjecanju radi, odnosno kako se tih 25 pjesama našlo u finalu, ali jako mi je drago vidjeti tamo i Sannu 😉 Iznenađuje me drugo mjesto Doris, ali to je samo još jedan dokaz da je ''Marija Magdalena'' zaista jedna od najboljih hrvatskih pjesama na Eurosongu ikada! 😀 Ipak, protiv ''Euphorije'' ne ide ❤️

  7. Babe — 3. svibnja 2019. u 15:25

    https://youtu.be/eYmOkAwvuwg Naša divna Doris zamalo zauzela tron zemlji koja je našem @escfan jako draga ❤️ imala je samo osam bodova manje od Loreen ?

  8. Hirscher1 — 3. svibnja 2019. u 13:33

    Stvarno je šteta što mu je pjesma toliko slaba. Ja svejedno mislim da će on u finale isključivo zahvaljujući glasu, a tamo ništa ne očekujem. Realno od 21-26 mjesta.

  9. Euterpa — 3. svibnja 2019. u 13:17

    s krilima ili bez njih*

  10. Euterpa — 3. svibnja 2019. u 13:10

    Roko je odličan vokal i jedan od najboljih na ovogodišnjoj euroviziji, to znaju svi, uključujući one kojima je ova pjesma između 30. i 41. mjesta. Cijela promocija mi se ne sviđa, toliko je fake i isforsirana, još od onog pranka s jaknom na YouTube-u prije Dore. Mislim da gotovo nitko nije gledao tu jaknu na kraju, možda bolje da je prank uključivao krila? But then again, svi bi htjeli da to nije bio prank. 😀 Onda pjevanje pjesme svakog predstavnika koji je sudjelovao na madridskom prepartyju uz pozdrav dotičnom predstavniku, sad ovo…

    Ispravite me ako griješim, ali čini mi se da se promocija vrti oko svega osim njegove vlastite pjesme. Ostali izvođači puštaju akustične i druge verzije svojih pjesama, dijelove s proba, Švicarac dijeli svoju koreografiju itd., a Roko…jedina "promocija" se vrti oko toga hoće li izaći s krilima i bez njih (mislim da više nikog nije briga) i saznali smo da će mu plesači biti Endi i Diego. Cool.

  11. Diavolo — 2. svibnja 2019. u 01:17

    Ove izvedbe (kao i svaki njegov nastup na Zvijezdama i Zvezdicama) samo dokazuju ono što sam ja rekao u prvom komentaru nakon završetka Dore. Ostaje samo žal što je Roko dobio onakvo sr*nje od pjesme kakva je The Dream jer da je dobio bilo koju pjesmu boljih autora i tekstopisaca, pa lik bi ubioooo, pjevao on na engleskom ili hrvatskom. Ovakvo je dobio outdated deračinu, a mi još jednu pasju trakavicu (Žakovu). Šteta, ali stvarno šteta, što ga neće ljudi iz Europe i svijeta upoznati na bolji način. Šteta upropaštenog najvećeg hrvatskog talenta.

  12. ESC fan — 1. svibnja 2019. u 21:40

    Jako talentovan momak. Bas sam nedavno gledao njegovu izvedbu Nocturna u Pinkovim zvezdicama i vise preferiram njegovu verziju nego original. Nazalost bojim se da bi mogao zavrsiti kao Ari prosle godine, iako mi se i Arijeva pjesma sviđala 🙁

  13. Babe — 1. svibnja 2019. u 21:08

    Eh, još da mu je dana neka jaka pjesma kao što su ove tri…kako mi ga je žao

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?