Ulaznice za Eurosong prodaju se u pola cijene – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Ulaznice za Eurosong prodaju se u pola cijene

  1 min za čitanje   3 komentara

Mnogi obožavatelji Eurosonga ove godine neće prisustvovati uživo najvećem europskom glazbenom spektaklu, koji će se održati kroz sljedeći tjedan u izraelskom Tel Avivu. Razlog neodlaska je kod sviju uglavnom isti: preveliki troškovi.

Cijene ulaznica kreću se od vrtoglavih 200 eura pa sve do 500, što je mnoge odbilo od kupovine istih. Kako piše dnevnik Haaretz, organizatori su se odlučili na ove cijene zbog toga što izraelska vlada financijski nije poduprijela organizaciju Eurosonga 2019. Čitava situacija doprinijela je izrazito slaboj prodaji ulaznica (iako je u prodaju pušten manji broj ulaznica nego li prošlih godina), zbog čega su se organizatori u zadnji trenutak odlučili sniziti cijene ulaznica u čak pola cijene. Popust na ulaznice se može ostvariti ukoliko se kupuju preko sustava Leaan i to pomoću posebnog koda kojeg je potrebno ukucati: 2019דיגיתל

Na taj način za punu cijenu jedne ulaznice, kupci dobiju drugu ulaznicu gratis. Na popustu su također i ulaznice za Green Room, ali samo za finalnu večer. Svim kupcima Green Room ulaznica za polufinalnu večer organizatori su obećali vratiti novac.

eurovisionworld.com

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. SwedenEurovisionFan — 6. svibnja 2019. u 22:19

    Tužno.

  2. SwedenEurovisionFan — 6. svibnja 2019. u 22:19

    Tužno.

  3. Vix-new-2 — 6. svibnja 2019. u 22:15

    Očekivano.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?