[Druga proba] Belgija, Gruzija, Australija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] Belgija, Gruzija, Australija

  2 min za čitanje   14 komentara

Četvrti dio današnjih proba na našem portalu trajat će od 13:45 do 15:20 (uz stanku između 14:05 i 14:35), i sadržavat će izvještaje s probā Belgije, Gruzije i Australije.


BELGIJA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 48/70 (15. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 3,6592 (14. mjesto)

U odnosu na prvu probu, Eliot i njegovi bubnjari su promijenili odjeću. U odnosu na nedjelju, nije bilo puno promjena osim dodatka dima pri zadnjoj izvedbi refrena i spuštanja trokuta sa stropa, međutim ukupan dojam je mlak.

Foto: Andres Putting

Fotogalerija druge belgijske probe


GRUZIJA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 19/70 (41. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 1,8762 (41. mjesto)

Gruzijski nastup tijekom druge probe nije se puno mijenjao od nedjelje, a Otovi vokali kao i oni njegovih pratećih pjevača zvučali su istovjetno studijskoj verziji. Iz press-centra mogu se čuti najave kako bi se Gruzija iznenađujuće mogla naći u finalu.

Foto: Thomas Hanses

Fotogalerija druge gruzijske probe


AUSTRALIJA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 23/70 (40. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 2,6361 (36. mjesto)

Nakon Gruzije, penjemo se na pole gdje nas čeka australska predstavnica Kate Miller Heidke zajedno sa svojim plesačicama. Nastup se nije mijenjao od prve probe, međutim organizatorima glavobolju stvara skrivanje štapova. Također, u nekoliko navrata moglo se primijetiti kako Kate čuva glas.

Foto: Andres Putting

Fotogalerija druge australske probe

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava14

  1. LandDownUnder — 10. svibnja 2019. u 17:27

    @wannabe

    drago mi je da ti je pjesma sada bolja. kao što su ljudi prije mene rekli, nastup je pola pjesme, barem na Eurosongu. Australija ove godine nije nešto što bih privatno slušao u automobilu dok se vozim, ma možda ni u tramvaju, ali s tim nastupom je eurovizijski ful paket.

  2. esctribune_esencial — 10. svibnja 2019. u 14:45

    Gruzija….sramota. Poslali su vrlo neuspešnu deračuinu sa političkom konotacijom . Koga briga još na escu o tome.
    Vrlo neprijatno za slušati pre svega. Lik se dere neopevano.

    Belgija..evo školski primer kako se od prosečne pesme na pravi veliki drek. Nema šansi da uđu u finale.

    Australija… evo šklski primer kako se od prosečne pesme napravi spektakl. Apsolutno zaslužuju top 10 i top 5 plasman. Uvek se gleda ceo paket i pesma i nastup, a nastup je 50 % pesme. Šta više svi znamo da je često i bitniji od same pesme i da li je neko vokalno sposobniji ili nije. Danas je to tako.

  3. Don Mauro Borelli de Aviva — 10. svibnja 2019. u 05:32

    ?? No way ?‍♂️ Belgija baš zna upropastiti pjesmu nastupom, pjesma je dobra, Eliot simpatičan, nije ova proba bila loša, već cijeli koncept je loša ideja
    ?? WOW ? Oto je ovu probu obavio jako jako dobro, koncept nastupa je dobar, još samo malo kadriranje popraviti i ovo bi moglo biti oko ruba ulaska u Finale
    ?? Hmhnhm Kate je probu obavila glasovno jako dobro, ideja je onako dobra, na TVu će to izgledati kao da gledaš neki Spot ili tako nešto, još uvijek ovu pjesmu ne mogu saslušati iz jednog pokušaja, nikako mi ne odgovara Zero Gravity, iskreno se nadam da neće u finale

  4. SwedenEurovisionFan — 10. svibnja 2019. u 01:02

    @landdownunder Je, riječ je o postporođajnoj depresiji i njezinoj borbi protiv nje (koju kao predstavljaju te dodatne plesačice – back-vokalistice).

  5. LandDownUnder — 10. svibnja 2019. u 00:59

    Jedino što mi se u pjesmi ne sviđa, zapravo odnosi se na nastup i back vokale – ovo što čujem "and it feels like" nije uhu ugodno kao isto s nacionalnog izbora. Šteta, no možda poprave do finala…?

  6. LandDownUnder — 10. svibnja 2019. u 00:57

    @wannabe

    Ali, što točno pjesmu čini komedijom? Po meni kao da je sastavljena od 3 kratke pjesme koje se izvrsno nadopunjuju. Pročitao sam da je pozadina svega borba protiv depresije – neću se zamarati s time je li to istina ili ne, možda je to marketinški potez. Ali ne razumijem kako netko, na stranu njen sjajan vokal, prijateljski izgled, dobar nastup, kako netko može ne voljeti pjesmu? Toliko je lijepa, pozitivna, posebna… sjajna.
    Australija se nema čega sramiti, a oni koji glasaju za ovo (ja među njima), da slučajno ne zovu ovo guilty pleasure 😛

  7. ace — 10. svibnja 2019. u 00:15

    Veliki respect za Katu i cijeli tim, nakon Sound of silence mislim da ovo moze u top 5 finala. To je ono sto stalno trubim tu o nastupu pojedinih zemalja koje osim vokalnog razvaljivanja i bezlicnog ispustanja nota ne donose nista.. Ovakve nastupe svi zelimo gledati svidjela se nama pjesma kao pjesma ili ne

  8. Manuella — 9. svibnja 2019. u 23:31

    Gruzija rasturila. Od pocetka sam vjerovala u ovu pjesmu. ?

  9. LandDownUnder — 9. svibnja 2019. u 22:58

    Ban ste mi dodjelili nedavno jer sam pomalo žestoko branio Australiju od vaših niskih ocjena. Možda sam zaista pretjerao (evo, ispričavam se ako jesam), ali nadam se da sada vidite da je predzadnje mjesto bilo krajnje neukusno s vaše strane. Jedino što nisam volio u izvedbi s australskog izbora jeste bila haljina. Sada su unaprijedili dobro i ispravili loše. S pravom mogu očekivati top10, a ako ste korektni onda ćete priznati da niste išli po nekom fer načelu, možda čak ni ukusu, već ste imali cilj samo popljuvati pjesmu. Nadam se da nećete opet dodjeliti ban, baš mi se sviđa moj nick.

  10. JUST SOME RANDOM DUDE — 9. svibnja 2019. u 20:01

    Belgija-kod izvođača najmanje volim nezainteresiranost i mlakost, što se ovdje dobrano vidjelo, ako tako bude i u polufinalu ne bih htio da prođe
    Gruzija-ni ovako efektan nastup vjerojatno ne spašava od ispadanja
    Australija-moj najveći grower, ne bi me začudilo da bude prva u svom polufinalu, a u samoj završnici bar top10

  11. Lujka s ukusom — 9. svibnja 2019. u 19:56

    ima*

  12. Dell — 9. svibnja 2019. u 19:56

    @escfanslazem se za Australiju, ovo je nastup,mnogo efektno mada pjesma nije moja solja caja… Mislim da od moje pomenute petorke Switzerland nema sanse za pobjedu. Ostale su mi RUS, SWE, ITA i NET ?

  13. Lujka s ukusom — 9. svibnja 2019. u 19:55

    Belgija – mess, bolje sljedeće godine
    Gruzija – imam isti problem s njime kao i sa Rokom, previše se čini da je ljut (i daj molim te trepći tijekom nastupa…)
    Australija – Vokali 10/10 ovo je tako dobro omg 😀 jedino bih htio da im onaj manji mikrofon jer joj ovaj može pasti iz ruke, a u ovom klipu se to skoro i dogodilo

  14. SwedenEurovisionFan — 9. svibnja 2019. u 19:25

    Belgija – slažem se s @bosancheros , vidio sam ih sigurno u finalu, sad više baš i ne znam. Dosta loše 🙁
    Gruzija – Pozadina je zbilja lijepa, mora im se priznati. Vokalno dobar, ali ne želim to u finalu.
    Australija – E ovo se zove nastup! Odlično, nikad viđeno, s lakoćom u Top3 ovog polufinala. Samo je problem što će biti ako joj usred nastupa padne mikrofon? ??

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?