S druge strane ekrana: Gruzija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Gruzija

  2 min za čitanje   10 komentara


Gruzija

Plasman: 14. mjesto u prvom polufinalu (62 boda)


Andrea: Gruzijci su puno uložili u nastup, a mislim da nisu ni imali drugog izbora s obzirom na pjesmu. Efektan nastup im je bio zadnja slamka spasa, ali čak im ni to nije pomoglo. Jako su mi se svidjele vizualije na led ekranima od onog mosta do simbolike pakla. Nastup je dobro pratio pjesmu, izgledalo je moćno i energično.

Ukupni dojam:smjesko

Bartol: Počelo je jako lijepo i onda se kako nastup ide prema kraju počelo raspadati.  S obzirom na to da sam od Gruzijaca očekivao da se neće ni potruditi kao ni lani, ovo me barem malo ugodno iznenadilo, iako mi je na fotografijama prije natjecanja izgledalo puno bolje nego kompletan nastup.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: On je vokalno lijepo otpjevao to, imao je pirotehniku, ali sve generalno nije bilo dovoljno za finale. Ovdje je bio problem same skladbe.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Nakon što sam pogledao ovaj nastup ozbiljno sam pomislio da me ne bi previše šokiralo da Gruzija protiv svih zakona logike i zdravog razuma uspije proći u finale. Prateći vokali i upotreba pirotehnike su pojačali dramatičnost nastupa, a jedina zamjerka je, ponvovo!, katastrofalno kadriranje i prikazivanje prazne dvorane.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Jedna od pjesama koje se podignu nastupom, iako u ponekim mjestima Oto nije bio vokalno siguran. Da sam na mjestu šefice gruzijske šefice delegacije, izbacila bih ono kruženje kamere i Ota, koje je trajalo oko tridesetak sekundi.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Da mi je netko prije početka natjecanja rekao da ću biti razočarana jer Gruzija nije ušla u finale, rekla bi mu da je lud. Ali, osmisliti ovakav nastup, koji je jednostavno epski realiziran i otpjevati ovako s ovolikom snagom i koncentracijom je za svaku pohvalu. Gledajući unatrag, šteta je samo što sve to nije pratila i prava pjesma.

Ukupni dojam:smjesko

Milka: Gruzijski nastup nije bio loš, super su mi bile animacije na led ekranima ali samo to. ?

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

Ovo je treće gruzijsko ispadanje u polufinalima zaredom. Zadnji puta je ova država u finalu nastupila 2016. godine.

Dvanaest bodova gruzijskog televotinga u polufinalu otišlo je u San Marino.

Oto Nemsadze je tek drugi solo muški izvođač koji je predstavljao Gruziju na Eurosongu. Prvi je bio Arni Jokhadze, 2012. godine

anketa 1229

Ocijenite nastup Gruzije

Ukupno glasova: 89

  • OK je (3) [27 / 30%]
  • Ne sviđa mi se (2) [22 / 25%]
  • Dobar je (4) [22 / 25%]
  • Jako mi se sviđa (5) [12 / 13%]
  • Užasan je (1) [6 / 7%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. Nina — 10. lipnja 2019. u 18:45

    Pjesma mi se sviđala, a nastup je moj doživljaj samo poboljšao. Za mene je Gruzija bila odlična

  2. Rafael — 9. lipnja 2019. u 21:40

    Lijep nastup, izvrsne animacije, ali pjesma je loša… 3/5

  3. SwedenEurovisionFan — 9. lipnja 2019. u 20:39

    Groznu pjesmu jedino je odličan nastup mogao spasiti i progurati u finale. I nastup zaista je bio dobar, vrlo dobar, ali ipak, nasreću, nedovoljan da Gruzija prođe u finale. Samo zbog nastupa, ocjena: 2.

  4. Pixel04 — 9. lipnja 2019. u 19:40

    Nastup me je ugodno iznenadio, ali je cijeli paket zajedno s pjesmom bio nedovoljan za finale.

  5. Sekret — 9. lipnja 2019. u 19:29

    Nastup mi se svidio.Vrlo moćan i snažan.LED ekrani su mi odlični.Jedino je problem sama pjesma zbog koje nisu ušli u finale.Ocjena 3

  6. LoveWave — 9. lipnja 2019. u 19:15

    Ovo je jedan od primjera gdje se bezvezvna pjesma spašava dobrim nastupom. Vokalno dobro, scenski još bolje. Odlična uporaba efekata i LED ekrana, ali kadriranje je bilo lošije kao i kod većine nastupa ove godine.
    Ocjena 3

  7. LadyOfValyria — 9. lipnja 2019. u 18:48

    Ocjena : 3
    Korektan nastup, ali nije wow…

  8. JUST SOME RANDOM DUDE — 9. lipnja 2019. u 18:07

    Pjesma mi je tak-tak, ali nastup sam po sebi mi je bio prilično solidan 3/5

  9. Precious — 9. lipnja 2019. u 18:05

    Nastup je čak bio solidan, a on vokalno dobar (ali i dalje bez trunke karizme). Bez obzira na to pjesma je proljev koju ni taj nastup nije uspio spasiti. 2/5

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?