S druge strane ekrana: Ujedinjeno Kraljevstvo – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Ujedinjeno Kraljevstvo

  3 min za čitanje   11 komentara


Ujedinjeno Kraljevstvo

Plasman: 26. mjesto u finalu (11 bodova)


Andrea: Iskreno, nastup mi je bio pomalo dosadnjikav, ali mislim da Michael nije zaslužio posljednje mjesto u finalu. Ipak, ono kad ti je Michaelov nastup u Zvijezde Pjevaju bio bolji od onog na Eurosongu znaš da Britanci neće imati što slaviti.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: U velikoj borbi giganta, strašnoj bitci za zadnje mjesto između dva glavna natjecatelja Njemačke i UK-a, pobjedu je ipak odnio potonji. Dragi moji Britanci, nikakav Brexit nije kriv za još jedan ovakav rezultat, jer doslovno nikog nije briga na Eurosongu to da UK izlazi iz Europske Unije, nego činjenica da je pjesma loša, a da se u nastupu ništa ne počne dešavati do 2:20, kada je već daleko prekasno. Nadam se da će se dogodine probuditi iako nekako sumnjam u to.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Sviđa mi se početak koji je bio u crno-bijeloj varijanti i onda taj prelazak u color. E sad do momenta kad mu se na sceni pridružuju prateći vokali kao da traje vječno. Nekako mi cijeli taj dio izgleda presterilan. Svidio mi se dio sa pratećim vokalima i vizuali na pozornici. Još jedna zamjerka ide na njegovu jaknu, koja baš i nije po mom ukusu. Na kraju – nije zaslužio biti posljednji.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Kad ste Ujedinjeno Kraljevstvo, kad vas kladionice ne maze, doslovno zadnje što vam treba je ovako sterilan nastup. Nije ovo loše, ni scenski ni vokalno, koliko je dosadno do kraja svemira i nazad. Michael je, kao da to sve nije dovoljno nespretno, imao gotovo amaterske razine treme i izgledao je poprilično izgubljeno na pozornici.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: Sad bih trebala sipati žuć kako je Britancima za sve kriv Brexit. Štoviše, njima bi Brexit bio kriv i da princ George kaže „ne želim biti kralj, prepuštam sestri“, a sami nisu za ništa krivi. Za ovaj fail krivi su isključivo Michael, koji je na nekim trenucima zvučao jako neugodno, britanska delegacija koja očito ne zna raditi nastup i sami Britanci koji su odabrali ovu pjesmu. Uglavnom, jako zaboravljivo.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Ja iskreno više nemam ni riječi ni izraza kojima bih mogla ili željela opisati trud UK-a. I ne, za ovaj rezultat nije kriv ni Brexit ni išta drugo doli licemjernog ponašanja osoba koje su u Ujedinjenom Kraljevstvu zadužene za projekt Eurosonga. Iako, u njihovu obranu – budimo realni, pjesma nije bila baš za posljednje mjesto. No, zato, sve drugo – je.

Ukupni dojam:neutralko

Milka: Još uvijek smatram da pjesma nije loša ali umesto da je poboljšaju nastupom Britanci su je totalno upropastili. Nastup neprimjetan, dosadan..Michael sam na sceni i samo se kamere vrte oko njega, a na kraju izađu i prateći vokale, koje po mom mišlenju nisu ulepšali nastup. Jednostavno čini se kao da nisu imali ideju za nastup. Ali unatoč svemu nisu zaslužili posljednje mesto u finalu.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

Ujedinjeno Kraljevstvo je dobilo samo tri boda od publike, a oni su stigli iz Irske.

Prije 2000. godine UK nikada nije bio zadnji na Eurosongu, a u ovih 20 godina to im je uspjelo čak četiri puta – 2003., 2008. 2010. i ove godine.

Također u istom razdoblju UK je bio u bottom5 čak deset puta, a imali su samo dva TOP10 (ujedno i TOP5) rezultata – treće mjesto 2002. i peto mjesto 2009. godine.

anketa 1237

Ocijenite nastup Ujedinjenog Kraljevstva

Ukupno glasova: 88

  • Ne sviđa mi se (2) [34 / 39%]
  • OK je (3) [23 / 26%]
  • Užasan je (1) [20 / 23%]
  • Dobar je (4) [9 / 10%]
  • Jako mi se sviđa (5) [2 / 2%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava11

  1. Sekret — 19. lipnja 2019. u 16:39

    Daleko najlošiji nastup u finalu.Plus za vokale.Ocjena 2.

  2. Nina — 17. lipnja 2019. u 23:16

    Sve skupa je prosječno u sredini. Samo u finalu nema mjesta za prosjek, traži se izvrsnost

  3. Rafael — 17. lipnja 2019. u 22:17

    Pjesma je relativno ok, a nastup dosadan do bola. Nije zaslužio biti zadnji, ali realan plasman mu i je među pet najgorih. 2/5

  4. Precious — 17. lipnja 2019. u 21:55

    OK nisu bili najgori u finalu, ali zbog samog stava BBC-ja i cijele zemlje prema Eurosongu, nije bilo nezasluženo. Pjesma i nastup dosadni do bola. Čak ni vokali nisu bili na razini kao inače. 2/5

  5. Pixel04 — 17. lipnja 2019. u 20:12

    Solidna pjesma, ali dosadan nastup. Mislim da Britanci ipak nisu zaslužili biti zadnji, ali možda se u buduće potrude u vezi nastupa, ali čisto sumnjam.

  6. SwedenEurovisionFan — 17. lipnja 2019. u 18:52

    U potpunosti potpisujem Bojanov komentar. No, zbog pjesme koju rado volim poslušati, ocjena: 3.

  7. LadyOfValyria — 17. lipnja 2019. u 18:50

    Govoriti da ti je Brexit kriv za plasman je krajnje djetinjasto. Pjesma je dobra, ali nastup nije po ničemu pamtljiv. Ocjena:3

  8. ESC fan — 17. lipnja 2019. u 18:42

    Meni je pjesma sasvim bila okej i mislio sam da ce UK uspjeti uci u TOP15,ali nastup je stvarno dosadan. Jedino mi se onaj pocetak svidio, a onda sve pocinje biti dosadno i naporno. Nastup koji je odrađen tako da se samo broji da su nastupali. Zaboravljivo do bola. Nisam strog pri ocjenjivanju tako da je ocjena (3)

  9. LoveWave — 17. lipnja 2019. u 18:17

    Nakon nastupa sam ih i očekivao, ako ne na zadnjem mjestu, onda sigurno u bottom 3. Nije im kriv ni brexit ni politika nego dosadan nastup i prosječna i zaboravna pjesma. Čak mi ni vokalno nije bilo uvjerljivo.
    Ocjena 1.

  10. JUST SOME RANDOM DUDE — 17. lipnja 2019. u 18:08

    nije mi se osobito svidio nastup, a i pjesma mi je srednja žalost 2/5

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?