S druge strane ekrana: Njemačka – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Njemačka

  3 min za čitanje   14 komentara


Njemačka

Plasman: 25. mjesto u finalu (24 boda)


Andrea: Meni osobno najbezvezniji nastup ove godine. Nula bodova od publike govori samo za sebe. Sve je izgledalo nekako jadno i pomalo patetično. Više mi se sviđao nastup na nacionalnom izboru, kada je na pozornici bila prisutna ona rotirajuća podloga.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Ja ne znam tko je pri svojoj zdravoj pameti od žirija stvarno dao svoj glas za ovu katastrofu, ali stvarno su zaslužile biti zadnje. Glasovi im i dalje ne odgovaraju, nastup je bio dozlaboga dosadan i nekako je uspio biti gori nego na NF, a jedini dio nastupa koji bih pozitivno ocijenio je onaj kada završe pjevati pa su sretne i opuštene.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Koliko Britanac nije zaslužio biti posljednji toliko Njemice jesu. Od pjesme do samog koncepta nastupa, preko interpretacije, do kostima – jednostavno ništa nije valjalo, a publika je na kraju i prepoznala i na pravi način „nagradila“ sve to što smo vidjeli.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Kako su se ove dvije spasile zadnjeg mjesta s nula bodova – ostaje mi enigma koja mi noćima ne da sklopiti oči. Pjesma koju, slobodno to mogu reći s ove vremenske distance, mrzim, dobila je odiozan i očekivano naporni i patetični nastup.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: Nakon prošlogodišnjeg jako dobro osmišljenog nastupa, ove godine se nije ništa drugo moglo osim Carlotte i Laurite na LED ekranu? Yawn.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Meni pjesma nije uopća loša. Ali, čak i ja priznajem da je ovo bilo kao stvoreno za zadnje mjesto i da nema UK-a Nijemci bi opet ljubili dno. Šteta je što su u svojem izboru imali nekoliko boljih i sigurno kompetentnijih pjesama koje su se mogle boriti za sam vrh.

Ukupni dojam:ljutko

Milka: Skladba i nastup uvjerljivo su mi bili najgori u finalu. Isto kao i glasovi publike i moja ocjena za S!ster je 0 (nula) bodova. Ako bih se ja pitala, stavila bih njih na dnu tabele.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

Nakon Belgije, Njemačka je druga država koja je dobila sve negativne ocjene od naših komentatora.

Njemačka je dobila bodove od žirija od pet država, a najviše je stiglo iz Danske – njih osam.

Ovo je četvrti bottom2 rezultat za Njemačku u posljednjih pet godina. Jedina je iznimka prošlogodišnje četvrto mjesto Michaela Schultea.

Iako im nije nepoznato dobiti 0 bodova, ovo je prvi puta od uvođenja sistema 50:50 da u podijeljenim rezultatima Njemačka nije dobila niti jedan bod od jedne glasačke komponente. 2015. godine kada su završili na posljednjem mjestu sa nulom po starom načinu računanja bodova, zapravo su dobili 24 boda od žirija i 5 od publike, što bi po novom računanju bilo dovoljno za 25. mjesto, dok bi se iza njih smjestili Francuska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

anketa 1239

Ocijenite nastup Njemačke

Ukupno glasova: 102

  • Užasan je (1) [42 / 41%]
  • Ne sviđa mi se (2) [28 / 27%]
  • OK je (3) [21 / 21%]
  • Jako mi se sviđa (5) [8 / 8%]
  • Dobar je (4) [3 / 3%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava14

  1. escmusic — 19. lipnja 2019. u 21:11

    Meni je ovo najgora pjesma ovogodišnjeg Eurosonga, a ovako nabrzaka gledano i najgori nastup. Nastup na NF je bio puno bolji, ali ona platforma ne bi vjerojatno stala na ovu pozornicu haha. Nikad dosad nisam dao jedinicu na ovom portalu, ali sada jednostavno moram. I ne vjerujem da je žiri ovome dao bodove. UK je trebala biti na ovom mjestu, a lažne sestre lizati dno dna.
    Ocjena: 1

  2. Sekret — 19. lipnja 2019. u 16:46

    Trebale su ostaviti platformu jer nastup bi mi bio više zanimljiv, a ovako jako loše i zaboravljivo.Ocjena 2.

  3. Rafael — 19. lipnja 2019. u 08:48

    Dosadno, zaboravljivo, loše. 2/3

  4. Nina — 18. lipnja 2019. u 22:12

    Nisu se baš iskazali koreografijom. Mislim da bi s nastupom s nacionalnog finala puno bolje prošle. A pjesma mi se i dalje sviđa i slušam je. Ima nešto u sebi što me dira

  5. Pixel04 — 18. lipnja 2019. u 21:33

    Nastup na nacionalnom finalu je bio puno bolji. Da su pustili onu platformu i lica raznih žena na LED ekranima izgledalo bi popunjenije i zanimljivije.

  6. LoveWave — 18. lipnja 2019. u 21:33

    Iako mi je njemacka pjesma ove godine skroz ok, nastup je bio zaboravan. Meni je bolji nastup s platformom. Vokalno su bile super.
    Ocjena 2.

  7. Precious — 18. lipnja 2019. u 19:48

    Meni zaboravno. Za popuniti program u finalu. Ocjena je 2/5.

  8. ESC fan — 18. lipnja 2019. u 18:50

    Pa vi Nijemci opet dajte strancima da vam biraju pjesmu, ukloniti međunarodni ziri!

  9. ESC fan — 18. lipnja 2019. u 18:46

    Pa meni nastup i nije izgledao toliko lose. Malo je izgledao messy sto se tice kadriranja koje je bilo jako lose, ali cijeli nastup mislim da nije bio bas za najnizu ocjenu. Sama pjesma ima veliki potencijal u prvih 30 sekundi, ali kasnije dolazi ona katastrofalni refren koji unisti i onih 30 sekundi koje valjaju. Svidjela mi se ta neka harmonija između njih dvije u nastupu kao i vokalna izvedba tako da dajem (3) s tim da mi se njemacki nastup vise sviđa od britanskog. I da, ono njihovo grljenje poslije nastupa je u najmanju ruku djetinjasto

  10. SwedenEurovisionFan — 18. lipnja 2019. u 18:39

    Ma pričajte vi što hoćete, ali ta se pjesma meni sviđa 😛 Pjesma s poukom, njih dvije tako slatke, skladni vokali, što više želite? 😀 Obzirom na ostalih 25 pjesama u finalu nikako ih ne bih stavio u Bottom5 jer itekako ima gorih materijala za takve pozicije od Njemačke. Isprva sam mislio da će im platforma nedostajati ali ipak nije te se ispostavilo da je bio dobar potez delegacije da ju izbace (pozdrav Tulia). Uz to, prvotni plan sa svim onim licima žena na LED ekranima je bio zamijenjen nakon negativnih reakcija, što je još jedan plus za delegaciju. Nesretni broj 4, odnosno nastupanje ispred Rusije, nikako im nije pogodovalo. Šteta.
    Ocjena: 4.

  11. LadyOfValyria — 18. lipnja 2019. u 18:39

    Pjesma je onak, nije tolika katastrofa. Nastup je jednom riječju bio koma. Zaslužile su više zadnje mjesto od UK. Ocjena: 1

  12. sunflower — 18. lipnja 2019. u 18:18

    Može Njemačka i gore…jao kad se sjetim 2015., a osobito 2017…nakon njihove pjesme iz 2017. dala bi 12 bodova za "Do it for your lover" samo da ne bude zadnji.

  13. JUST SOME RANDOM DUDE — 18. lipnja 2019. u 18:05

    Realno mi se ovdje ništa nije svidjelo, ni pjesma, ni vokali, ni kemija između izvođačica, ni "koreografija", itd. 1/5

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?