Upoznajte produkcijski tim Eurosonga 2020. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Upoznajte produkcijski tim Eurosonga 2020.

  2 min za čitanje   5 komentara

Kao što smo prije pisali, organizacija Eurosonga 2020. bit će kooperacija triju nizozemskih televizija – NPO, NOS AVROTROS. Danas u prijepodnevnim satima, Europska radiotelevizija unija predstavila je produkcijski tim nadolazećeg Eurosonga, u kojem imamo i neka lica poznata s prethodnih izdanja. Kao izvršni producent događanja postavljen je nekadašnji urednik portala ESCtoday, izvršni supervizor Dječjeg Eurosonga 2011. i 2012., i online i komunikacijski menadžer Eurosonga Sietse Bakker, kao predstavnik televizije NPO. Kao izvršna producentica šoua imenovana je Inge van de Weerd s NOS-a, bivša šefica nizozemske delegacije (2007.-2009.) i producentica vjenčanja kralja Willema-Alexandera i kraljice Maxime. Kao njihove zamjenice imenovane su Emilie Sickinghe (za Bakkera, inače šefica nizozemske delegacije od 2010.) i Jessica Stam (za van de Weerd).

“Sjajan izazov”

– Želimo stvoriti Eurosong koji će u pozitivnom smislu iznenaditi Eurosongu, nešto s čime se svatko u Nizozemskoj može identificirati i biti ponosan. Imamo visoku letvicu, ali i puno talenata i kreativnosti u Nizozemskoj, da sam uvjeren kako je ovo moguće. Ambicija ovog tima je učiniti nešto stvarno posebno od ovoga, zajedno s izabranim domaćinom i regijom. Sjajno je! – izjavio je Bakker u službenoj izjavi.

– S NOS-a imamo mnogo iskustva u stvaranju velikih televizijskih produkcija, no ovo događanje je izvanredno. Bit će sjajan izazov okupiti profesionalce s javnih televizija i kreativnu industriju kako bismo pokazali što nudimo u Nizozemskoj – izjavila je van de Weerd.

Idući zadatak produkcijskog tima jest uz pomoć EBU-a odabrati domaćina Eurosonga 2020. Službena objava imena grada bit će u kolovozu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Rafael — 6. srpnja 2019. u 22:21

    Bjorkman je uvelike pomogao u organizaciji zadnja tri Eurosonga te se nadam da će mu to biti zadnje što je radio za esc te da, ako Bog dade, ode u mirovinu što prije. Što se tiče Nizozemske, vidi se da ljudi zaista rade punom parom i Vjerujem da će sljedeći Eurosong biti na visokoj razini.

  2. ESC fan — 5. srpnja 2019. u 16:33

    Stvarno se nadam da sljedeće godine neće biti niti Bjorkmana niti Wiedera ?

  3. LadyOfValyria — 5. srpnja 2019. u 16:32

    @escfan Nizozemci će to super organizirati bez pomoći Bjorkmana ?

  4. escmusic — 5. srpnja 2019. u 16:31

    @escfan nadam se da neće, barem jedan Eurosong bez njega

  5. SwedenEurovisionFan — 5. srpnja 2019. u 16:01

    Ok, a kada će im se pridružiti i Bjorkman? 😀 Mislim, čovjek je na zadnja 3 Eurosonga (4 računajući onaj u Stockholmu) uvelike sudjelovao i pomagao oko organizacije. Istina, izgleda da Nizozemci neće trebati pomoć, ali živi bili pa vidjeli… 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?