S druge strane ekrana: Rusija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Rusija

  3 min za čitanje   21 komentar


Rusija

Plasman: 3. mjesto u finalu (370 bodova)


Andrea: “Tresla se brda rodio se miš”. Eto tako bi ja opisala Sergejev ovogodišnji performans. Silni milijuni ulupani u višestruke Sergejeve projekcije. Ja nisam ni očekivala da će Rusi nadmašiti legendarni nastup iz 2016., ali sam ipak mislila da će nam biti servirano nešto više od staklenih kutija/ogledala, efekta kiše i Sergejevog ispodprosječnog vokala.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Mene ovaj nastup nije oduševio, dapače, bio mi je gori od onog iz 2016. Nekako u cijelom tom zboru Sergeya sve mi se izgubilo i bilo dosadno, pomalo i cringey. Vokalno je bio OK, ali meni osobno za ovakvu pjesmu niti odgovara njegova boja glasa, niti njegov vibrato pogotovo na dugoj noti jer graniči s kozjim. Provukao se na to treće mjesto na jedvite jade.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Koliko je Luca zaslužio završiti na četvrtom mjestu, toliko Sergej jednostavno nije zaslužio biti treći. Vokalno je bio vrlo dobro, ali ovaj koncepct nastupa jednostavno ne ide uz samu pjesmu. Bolji je bio prošli put, efektniji.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Daleko je ovo od lošeg nastupa, ali nikako ne priliči ovoj pjesmi. Po mom sudu, trebalo je ostati u okvirima one bajkovitosti iz spota, a ne miješati tu holograme, Sergeya koji se tušira i stotinu i jedno čudo koje su Rusi dovukli na pozornicu ne bi li Sergey konačno uspio. No, ćorak! Opet treće mjesto. Rekao bih – nastupom i pjesmom u velikoj mjeri nezasluženo.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Kada sam pisala komentar za Španjolsku, napisala sam kako Fokas Evangelinos ima fetiš na kutije na sceni. S obzirom na to da je on radio i ruski nastup, taj fetiš se može potvrditi. I da budem iskrena, čak ni nakon mjesec dana ja ne znam sviđa li mi se ili ne Sergejev nastup. Doduše, više mi se sviđa nego što je to bio slučaj prije tri godine.

Ukupni dojam:smjesko

Marija: Možda sam jedina, ali meni je ovogodišnja Sergejeva pjesma miljama bolja od You are the only one. Ni u snovima nisam mislila, a niti očekivala da će mi se Scream toliko svidjeti. No, svaki put kad bih ju pustila uvlačila mi se pod kožu sve više i više i zato sam ruski nastup možda od svih najviše priželjkivala. Meni je osobno cijela scenografija i koncept nastupa bio fenomenalan i nisam sigurna da razumijem neke od negativnih komentara. Meni je osobno (gledajući samo zahtjevnost i izvedbu nastupa) Rusija pobjednica.

Ukupni dojam:smjesko

Milka: Emotivnim nastupom i besprijekornom izvedbom Scream, Sergej je pokazao svoje kvalitete i zasluženo osvojio i ponovio svoje 3 mesto. Scenski nastup je po meni bio prikladan sa samu pjesmu i vrlo interesantan. Meni jedan od najdražih ove godine.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Sergey je 2016. godine kod publike osvojio 361 bod, što je samo 9 bodova manje od njegovog ukupnog broja bodova ove godine.

Zanimljivo, iako je ove godine osvojio samo 4 boda manje od žirija u odnosu na 2016., te 2016. godine bio je peti kod žirija, što je bolje za četiri mjesta u odnosu na ovogodišnje deveto mjesto.

Ove je godine Sergey od publike dobio više dvanaestica nego 2016. – nih čak jedanaest. Podsjetimo, 2016. godine je osvojio također zavidan broj od 10 dvanaestica.

anketa 1263

Ocijenite nastup Rusije

Ukupno glasova: 109

  • Jako mi se sviđa (5) [37 / 34%]
  • Dobar je (4) [30 / 28%]
  • OK je (3) [22 / 20%]
  • Ne sviđa mi se (2) [16 / 15%]
  • Užasan je (1) [4 / 4%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava21

  1. Sekret — 11. srpnja 2019. u 17:41

    Vokalno je bilo dobro.Nastup jedan od boljih ove godine.Zasluženo treće mjesto.Ocjena 5.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?