Nađeno rješenje za Amerikance: Eurosong 2019. i 2020. na Netflixu! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Nađeno rješenje za Amerikance: Eurosong 2019. i 2020. na Netflixu!

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Mjesec dana prije prava prijenosa, Europska radiotelevizijska unija raskinula je ugovor s američkom kabelskom televizijom Logo TV koja je time izgubila pravo prijenosa Eurosonga. Time je došao kraj na ionako kratku suradnju koja je trajala od 2016. do 2018. Do trenutka održavanja Eurosonga, EBU nije imao alternativnu televiziju, a Amerikanci koji su htjeli pratiti Eurosong mogli su uključiti livestreamove nekih drugih televizija (npr. SVT) kako bi gledali natjecanje.

Od ponedjeljka 22. srpnja Amerikanci će ponovno moći pogledati Eurosong. Naime, EBU i američka tvrtka Netflix, koja se bavi emitiranjem filmova, dokumentaraca, reality šouova i serija na internetu ukoliko imate pretplatu, potpisali su ugovor, te se osam sati Eurosonga 2019. naći na tom servisu. Također, suradnja je potpisana i za 2020.

– EBU je uzbuđen što će najveći svjetski glazbeni šou biti dostupan na zahtjev za gledatelje u SAD-u, jednom od najvećih TV gledateljstava. Američki će gledati po prvi put sada moći uživati u sva tri ovogodišnja fantastična šouova, kao i cijelo natjecanje 2020. Ovo je savršeno vrijeme u našim planovima kako bismo lansirali američku verziju Eurosonga 2021. godine – izjavio je izvršni supervizor Eurosonga Jon Ola Sand.

Na Netflix će doći najvjerojatnije ona uređena verzija Eurosonga 2019., koja ne uključuje nastup Madonne i političke provokacije islandskih predstavnika.

https://www.youtube.com/watch?v=XcnHOQ-cHa0

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?