"Sanremo 2020" od 4. do 8. veljače? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

“Sanremo 2020” od 4. do 8. veljače?

  2 min za čitanje   2 komentara

Osim što će se Eurosong iduće godine održati po 65. put, još jedno natjecanje obilježit će lijepu godišnjicu. Najpoznatiji festival talijanske kancone Festival di Sanremo 2020. godine će se održati po 70. put. Stoga ni ne čudi pedatnost talijanske televizije RAI, koja još traži zamjenu Claudiju Baglioniju, kao ni zabrinutost sanremskog gradonačelnika Alberta Biancherija koji smatra kako se već podosta kasni s organizacijom. Prošli petak održan je inicijalni sastanak na kojem su se počeli dogovarati prvi detalji, kao i novi sastanak u rujnu.

– Napravljen je velik korak unaprijed i postalo je jasnije da RAI i RAI Pubblicità žele investirati mnogo kako bi 70-ta obljetnica bila velika. U velikom smo zaostatku i sa svojim posjetom htio sam pokazati zabrinutost. Sada smo postavili temelj i razgovarali smo ponajviše o Sanremo Giovani Area Sanremo. Vjerujem kako će posao biti obavljen – izjavio je gradonačelnik Biancheri.

Prema informacijama koje posjeduje fanpage.itSanremo 2020 održat će se od 4. do 8. veljače. Talijanska televizija još uvijek se nije posvetila organizaciji jer traži umjetničkog ravnatelja i voditelja obljetničkog izdanja, a prema najnovijim informacijama taj će posao pripasti RAI-jevom doajenu Amadeusu.

https://www.youtube.com/watch?v=T6igoZ3FReM

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. Hirscher1 — 23. srpnja 2019. u 08:04

    nek izvole pobjedit dogodine!

  2. LadyOfValyria — 23. srpnja 2019. u 05:39

    ????

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?