Carola imala nezgodu tijekom nastupa – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Carola imala nezgodu tijekom nastupa

  2 min za čitanje   1 komentar

Da treba isprobati pozornicu, znaju mnogi, a ovog puta na neobičan način saznala je pobjednica Eurosonga 1991. Carola Häggvist. Naime, tijekom koncerta u Tylösandu, i to dok je izvodila Fångad av en stormvind (pobjedničku pjesmu Eurosonga 1991.), pjevačici se na trenutak zapalila haljina.

– Ovo je moj prvi nastup bez soundchecka. Promijenili su poziciju svjetiljki u odnosu na ono što sam naviknuta. Onda se moja haljina od chiffona iz Londona počela dimiti i rekla sam “puši li ovdje netko?”. Tek onda sam uočila rupu u haljini – ispričala je Carola o incidentu. Na njezinu sreću, na pozornici je imala vodu koju je bacila na haljinu.

Na njezinu sreću, kao i na sreću organizatora, šteta na haljini nije bila velika, a nakon koncerta u pomoć su joj priskočili krojači koji su zašili rupu. Također, izjavila je kako se ove stvari mogu dogoditi, no da će idući put inzistirati na soundchecku prije nastupa. Inače, pjevačica je trenutno na turneji po Švedskoj, na kojoj izvodi akustične verzije svojih hitova.

– Bilo je to nakon dobrih sat vremena koncerta. Nakon toga, sve je išlo potiho. Carola je skočila kad je vidjela što se dogodilo, dignula se i uzela bocu vode da ju prolije. Na kraju se našalila i rekla kako se sada mora skinuti do gola – izjavio je jedan od posjetitelja.

Carola je na Eurosongu nastupala tri puta – 1983. (treće mjesto), 1991. (pobjeda) i 2006. (peto mjesto), a dvaput se nakratko pojavila na Eurosongu 2013. i 2016.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
6
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?