Loïc Nottet vjeruje u pobjedu Belgije na Euroviziji zborova 2019. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Loïc Nottet vjeruje u pobjedu Belgije na Euroviziji zborova 2019.

  2 min za čitanje   1 komentar

Njegovim četvrtim mjestom na Eurosongu 2015. započela je trogodišnja belgijska eurovizijska renesansa. Danas – vjeruje u pobjedu svoje zemlje u subotu. Belgijski predstavnik na bečkom Eurosongu Loïc Nottet dobio je čast da se na Euroviziji zborova 2019. izvede njegova pjesma Million Eyes. Naime, to je jedna od pjesama koje će izvesti zbor koji predstavlja Belgiju Almakalia.

– Išao sam na Eurosong s Rhythm Inside koja nije tipična pjesma za ovo natjecanje i s izvanrednim vizualnim izborom u usporedbi s običnim nastupom. Ako sam ja završio na četvrtom mjestu, onda Million Eyes ima veliku šansu pobijediti u Göteborgu. U Beč sam došao sa zamisli kako želim napraviti suprotno od onoga što inače vidimo, i uspjelo je – izjavio je Loïc.

Upitan je li ga zbor pitao za korištenje njegove pjesme, Loïc je zanijekao.

– Od trenutka kada je moja pjesma postala dostupna na internetu, više mi ne pripada. Ja to vidim kao dijeljenje i mi možemo raditi što hoćemo dok god to ostaje korektno i dok me ne vrijeđaju – izjavio je Loïc.

U prvoj fazi Eurovizije zborova 2019., svaki od deset zborova ima pravo izvesti program u trajanju od četiri minute. Belgijski zbor Almakalia u prvoj će fazi izvesti medley poznatih belgijskih pjesama pjevača kao što su Alice on the Roof, Stromae, Hooverphonic, Mustii, Henri PFR, Typh Barrow Puggy, uz prije spomenutog Loïca Notteta. Više informacija, kao i trofej, možete pogledati ovdje.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

  1. Štefica Judita Tanner — 1. kolovoza 2019. u 10:30

    Medley belgijskih hitova? Me like it! 😀

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?