Eurosong 2020.: NPO traži nove knjige od kandidata – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Eurosong 2020.: NPO traži nove knjige od kandidata

  2 min za čitanje   5 komentara

U toku ovog mjeseca Europska radiotelevizijska unija i nizozemske televizije NPO, NOS i AVROTROS objavit će ime grada domaćina Eurosonga 2020. Kao što smo već spominjali na portalu, u utrci su ostala dva grada – Rotterdam i Maastricht. Uzimajući u obzir kako jedan grad ima dvoranu i iskustvo u organizaciji velikih događanja, a drugi samo veliku želju, organizatori još uvijek vagaju. Nakon dva posjeta obaju gradova, NPO je odlučio zatražiti od gradova da 9. kolovoza dostane dopunjene i finalne verzije svojih kandidacijskih knjiga. Zbog toga što je jedan od gradova (Rotterdam) podnio nepotpunu knjigu, NPO je striktno tražio da u završnim kandidacijskim knjigama budu:

  • plan sigurnosti i osiguranja;
  • program i lokacije okolnih događanja (Eurovillage, Euroclub, ceremonija otvaranja);
  • akomodacije i hotelski kapaciteti;
  • infrastruktura i logistika održavanja Eurosonga
  • zatvorena dvorana s kapacitetom od oko 10 tisuća gledatelja;
  • gradsko ruho i promotivna kampanja;
  • objekt press-centra koji je blizu dvorane;
  • međunarodna zračna luka koji redovito prima letove izvana;
  • učinkovit sistem transporta;
  • financijska konstrukcija.

Podsjetimo, prošlog mjeseca iz utrke su zbog različitih razloga ispali Utrecht‘s-Hertogenbosch i Arnhem. Paralelno s gradom domaćinom Eurosonga 2020., organizatori bi trebali objaviti i datume.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Bulbasaur — 6. kolovoza 2019. u 14:37

    Pa ovo su veće drame nego prošle godine

  2. ESC fan — 6. kolovoza 2019. u 11:08

    Prosle godine smo imali drame u ovo vrijeme. Sada nemamo drame, ali cijela ova situacija je stvarno postala jako dosadna. Mislim da se bas i ne vodi mrtva trka, Roterdam je ocigledno puno bolji izbor samo sto su ovi dosta striktni i traze svaki detalj. Sljedece sedmice bi trebali objaviti gdje se odrzava Eurosong2020, ne znam koliko ce trebati EBU-u da da konacnu odluku:/

  3. Štefica Judita Tanner — 6. kolovoza 2019. u 09:07

    @precious zar nije bilo govora da EBU forsira Maastricht i to prije nego što je itko dao kandidaturu? P.S. čudi me da Rotterdam, koji je otpočetka favorit, tako nonšalantno ušao u ovo sve ako je istina ono što piše gore (da nisu naveli sve u onoj knjizi).

  4. Precious — 5. kolovoza 2019. u 23:06

    Ja nekako mislim da Maastricht očito nudi velike količine novaca, kad već toliko forsiraju s njim. Jer stvarno je sumnjivo da Rotterdam nije već odavno dobio to domaćinstvo…

  5. Štefica Judita Tanner — 5. kolovoza 2019. u 22:14

    Ovo sve zbilja predugo traje.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?