Za Francuze ide Tom Leeb – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Za Francuze ide Tom Leeb

  1 min za čitanje   9 komentara

Danas u poslijepodnevnim satima saznali smo još jednog natjecatelja Eurosonga 2020. Na svojem profilu na Twitteru francuska televizija France 2 objavila je kako će ih u Rotterdamu predstavljati interno odabrani Tom Leeb. Detalji o pjesmi će biti objavljeni naknadno.

– Eurosong je svjetski poznato i ujedinjujuće događanje. Ponosan sam što ću predstavljati Francusku i jedva čekam podijeliti ovo iskustvo sa svima – izjavio je Leeb u službenoj izjavi za medije.

Sin poznatog francuskog komičara Michaela, Tom je prvo išao očevim koracima i bio uspješan komičar. Odlučio se okušati u glazbenim vodama objavama videa na YouTubeu, a protekle jeseni objavio je svoj prvi EP.

Francuska televizija odlučila je odbaciti nacionalni izbor Destination Eurovision te interno poslati pozive svim francuskim i inozemnim producentima. Na poziv došlo je preko 100-tinjak pjesama.

Hoće li se uspjeti plasirati bolje od Bilala Hassanija, saznat ćemo u svibnju.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
3 via France 2
PODIJELI ČLANAK

Rasprava9

  1. quicksilver — 15. siječnja 2020. u 21:59

    Jako mi je žao što neće biti Destiantion Eurovision 🙁

  2. Mario — 15. siječnja 2020. u 14:39

    Hmmm.. dali ovo znači da ćemo prvi put u povijesti čuti francusku pjesmu koja je 100% otpjevana na engleskom?

  3. Tristan — 15. siječnja 2020. u 08:45

    Zgodan je, to stoji, ali bude li ima bezveznu pjesmu neće na račun izgleda dobit glasove, barem ne od žirija. 🙂

  4. Hirscher1 — 15. siječnja 2020. u 00:25

    Nadam se da mu neće past napamet na engleskom pjevat.

  5. Niko bitan — 14. siječnja 2020. u 22:38

    Ako peva bez majice, dobiva mojih 12 poena! ??

  6. SwedenEurovisionFan — 14. siječnja 2020. u 21:00

    Austrija, Cipar, Francuska, Nizozemska, Španjolska… Svih 5 zemalja izgleda da idu na princip kopiranja prošlogodišnjeg pobjednika Duncana, a svi znamo da to nikad nije dobra taktika… Na kraju će si svako od njih međusobno oteti jedan dio glasača i završiti na desnom dijelu ljestvice.

  7. ESC fan — 14. siječnja 2020. u 19:49

    Iako pratim Evroviziju od 2017 to je savršeno dovoljno iskustvo pracenja Eurosonga da bih sada vec ranije mogao prepoznati potencijalnog pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga, a njega za sada vidim u ovogodišnjem francuskom predstavniku. Francuska ide na pobjedu ove godine, mark my words. Iako mi je bilo ranije žao što nece biti francuskog nacionalnog izbora sada mi nije, jer je tu Norveska sa 5 polufinala:)

  8. LadyOfValyria — 14. siječnja 2020. u 19:13

    Žao mi je što se neće održati Destination Eurovision ? No, moram priznati da je Tom Leeb jako zgodan ?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?