NikkieTutorials bit će voditeljica online Eurosonga – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

NikkieTutorials bit će voditeljica online Eurosonga

  2 min za čitanje   44 komentara

NikkieTutorials, pravog imena Nikkie de Jager, jedna je od najpoznatijih Youtuberica u make-up svijetu. Na njen YouTube kanal pretplaćeno je više od 13 milijuna ljudi, a gotovo jednako toliko ima i pratitelja na Instagramu. Na svom YouTube kanalu često objavljuje videa u kojima šminka poznate zvijezde i samu sebe, a nedavno je objavila i video u kojem je javnosti otkrila da je transrodna osoba. Njen hrabri istup naišao je na odobravanje i hvalospjeve diljem svijeta, a sada je potvrđeno kako će Nikkie biti zadužena za vođenje Eurosonga putem društvenih mreža.

Nikkie, koja inače živi u Nizozemskoj, Eurosong će voditi na službenim stranicama eurovision.tv-a. Također će snimati izakulisne videe s natjecateljima koje će objavljivati na svom kanalu, izvještavat će s crvenog tepiha na ceremoniji otvorenja i javljat će se uživo kroz sve tri večeri Eurosonga.

Od trenutka kada je Duncan Laurence pobijedio na Euroviziji, imala sam samo jednu želju – biti uključena u nizozemsko izdanje Eurosonga. Kada su mi pred kraj prošle godine ponudili ovu ulogu, bila sam jako ponosna i zahvalna. Jedva čekam da ovo dvotjedno iskustvo započne. – rekla je Nikkie.

Vijest o novoj ulozi podijelila je u videu koji je snimila s Duncanom Laurenceom. Video započinje pobjedničkom pjesmom Eurosonga 2014. Rise Like a Phoenix, a zatim vidimo Nikkie koja se ustaje iz kreveta i započinje šminkati uz zvukove nekih od najpopularnijih eurovizijskih pjesama. Na kraju joj se pridružuje Duncan koji zajedno s njom najavljuje sretnu vijest.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

please watch the video for some important news I have to share with you! 🎤🇳🇱✨ @itsduncanlaurence thank you for joining me 😍

Objavu dijeli NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Izvršni producent događanja Eurosonga Sietse Bakker ponosan je što je Nikkie toliko angažirana oko projekta.

Svi znaju Nikkie i Nikkie zna sve, ona je naša zvijezda i ponosni smo na nju. Ona je vjerni obožavatelj Eurosonga i netko za koga ostali eurovizijski obožavatelji smatraju da bi trebao biti dio ovog natjecanja. – rekao je Bakker.

Podsjetimo, uz Nikkie voditelji Eurosonga bit će i Chantal Janzen, Edsilia Rombley i Jan Smit.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
6 via eurovision.tv
PODIJELI ČLANAK

Rasprava44

  1. TayTay — 13. veljače 2020. u 02:06

    Voditelj može biti svaka javna osoba realno. Nema veze, ako ta osoba nije baš profesionalan voditelj. Naravno da bi profesionalni voditelji trebali bolje vodit od ostalih, al ajmo vratit film.
    2015. Godina- Conchita jedina ne-voditeljica od voditeljica i najbolje je odradila taj svoj posao.
    2019 i 2018- su voditelki odradili poprilicno mlaki posao, tako da mislim da ovo guranje kako Nikkie nije voditeljica uopce ne igra nekakvu ulogu. Vjerujem da ce se ona snaci sjajno.

  2. SwedenEurovisionFan — 12. veljače 2020. u 11:51

    Amen to that @hirscher1

  3. SwedenEurovisionFan — 12. veljače 2020. u 11:51

    Amen to that @hirscher1

  4. Hirscher1 — 11. veljače 2020. u 21:13

    Mans je bio perfektan voditelj.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?