Natalia Gordienko: "Predstavljat ću Moldovu 2021.!" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Natalia Gordienko: “Predstavljat ću Moldovu 2021.!”

  2 min za čitanje   5 komentara

Čini se kako se jedna vijest, objavljena na našem portalu proteklog mjeseca, pokazala točnom. Naime, u opisu svog profila na InstagramuNatalia Gordienko napisala je kako će ostati predstavnicom Moldove na Eurosongu, nakon što je ovogodišnje izdanje otkazano zbog koronavirusa. Službena potvrda moldavske televizije TRM još se očekuje.

Natalijin profil na Instagramu (screenshot)

Već spremna pjesma

Kako javlja jedan grčki portal, poznati eurovizijski autorski tim kojeg čine Rus Filip Kirkorov i Grč Dimitris Kontopoulos već ima spremnu pjesmu za Nataliju. Kako su izjavili, pjesma savršeno pristaje Nataliji i žanrovski je potpuno drugačija od Prison.

Prema njihovim izvorima, pjesma će biti dance žanra, a zvukom (ne i melodijom) podsjetit će eurovizijske fanove na neprežaljenu im Siren Song od nesuđene ukrajinske predstavnice MARUV. Pjesmu će popratiti scenski nastup kojeg će spremiti još jedan dugogodišnji suradnik Fokas Evangelinos.

Snimanje najesen

Iako je pjesma praktički već spremna, Natalia i autorski tim još neće ući u studio. Naime, kako pandemija koronavirusa još uvijek ne jenjava u svijetu, zasad je ulazak u studio planiran za rujan, kada će biti snimljena prva verzija pjesme. U sklopu toga, pjesma bi trebala dobiti naslov koji bi trebao biti usuglašen s Natalijinim izgledom za promotivne fotografije. Na koncu, završna verzija pjesme bi s pripadajućim videospotom trebala biti predstavljena krajem siječnja.

Podsjetimo, Natalia je u Rotterdamu trebala izvesti dramatičnu baladu naziva Prison.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0 via Instagram/EurovisionFun
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Lazergirl — 16. srpnja 2020. u 15:33

    Super je što se Natalia vraća i 2021!Ne razumijem zašto toliki hype na Kirkorova?Čovjek odlično radi svoj posao,rezultat je treće mjesto za Rusiju na ESC 2016.i 2019.Ako će pjesma biti na tragu Maruvine "Siren song"(iskreno nisam fan ovakvih pjesama),bolje da smisle nešto autentičnije.Ali bez provokativnog nastupa!"Prison" je odlična pjesma jedna od boljih na ovogodišnjem(otkazanom) Eurosongu.Isključivo jer su na pjesmi radili Kirkorov i Kontopoulos.Neko je nedavno komentirao da je ova pjesma pisana za Sergeya Lazarevog,ne mogu zamisliti Sergeya kako pjeva:"Prisoonnn!!!"Ova pjesma je pisana isključivo za ženskog izvođača.

  2. TheHeroOfOurTime — 16. srpnja 2020. u 00:57

    Drago mi je sto se vraca. Iako mi Kirkorov nije drag (honestly), nadam se boljoj pjesmi nego ove godine, a pogotovo mi je drago sto je dance za razliku od Prisona (nisam to ocekivala ?). Nadam se da nece doslovno kopirat taj Maruv efekt, nego da ce se samo vodit tim stilom i stvorit nesto svoje.

  3. SwedenEurovisionFan — 15. srpnja 2020. u 23:25

    Jako mi je drago da se vraća 🙂 Samo se nadam da neće pjesma biti ni na tragu Maruv da mi ne bi automatski bila u Bottom3 😉

  4. Niko bitan — 15. srpnja 2020. u 23:18

    Nisam bio prevelik fan njene pesme ali mi je drago što se vraća! Samo se nadam da nije opet Kirkorov. ?

  5. eurovisiofanatico — 15. srpnja 2020. u 23:00

    Izuzetno mi je drago zbog Natalie. Volio sam njezinu pjesmu i zaslužila je novu šansu. Objava da će pjesma biti na tragu na Maruv je možda dvosjekli mač, ali vidjet ćemo.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?