Od sutra: Ususret Dječjem Eurosongu 2021.! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Od sutra: Ususret Dječjem Eurosongu 2021.!

  2 min za čitanje   3 komentara

S današnjim datumom ulazimo u razdoblje Adventa/Došašća, čime odbrojavamo zadnje trenutke do Božića i ulaska u novu kalendarsku godinu. No ove godine, vrijeme Adventa eurovizijski će fanovi iskoristiti za odbrojavanje do posljednjeg u nizu natjecanja za ovu godinu. Dječjeg Eurosonga 2021.

Po prvi put otkako se održava ovo natjecanje, Dječji Eurosong održat će se u Francuskoj, zahvaljujući pobjedi njihove prošlogodišnje predstavnice Valentine, a kao mjesto održavanja odabran je čarobni Pariz s dvoranom La Seine musicale. Shodno tome, ovogodišnji logo natjecanja kombinira božićno drvce, repaticu i jedan od simbola ovog grada Eiffelov toranj, dok je slogan ispiriran naslovom prošlogodišnje pobjedničke pjesme. Srećom za natjecatelje jest da će moći doći u Pariz nastupati, te da neće za natjecanje snimiti live-on-tape nastup.

Ove godine na devetnaestom izdanju natjecanja će nastupati 19 zemalja, što je sedam zemalja više nego lani. U odnosu na prvo pandemijsko izdanje, vratile su se Albanija, Armenija, Azerbajdžan, Bugarska, Irska, Italija, Sjeverna MakedonijaPortugal, dok smo se nažalost morali oprostiti od Bjelorusije zbog suspenzije nacionalne televizije. Kao i sve godine od 2017., pobjednik će se birati kombinacijom glasova nacionalnih žirija i online glasovanja.

Povratak projekta!

Kako bismo vam skratili iščekivanje, i ove godine će se održati naš poznati projekt Ususret Dječjem Eurosongu. U sedam nastavaka prvo će biti predstavljeni natjecatelji kratkom biografijom i dosadašnjim uspjesima u karijeri, a potom će njihove pjesme biti prokomentirane. Za razliku od prethodnih godina, ove godine je svaki urednik portala eurosong.hr uzeo najmanje jednu pjesmu za komentiranje. Na kraju svakog komentara, bit će postavljena anketa u kojoj će čitatelji moći ocijeniti pjesmu od 1 do 5.

I to je sve od uvoda. Pretplatite se na naše društvene mreže, Spotify i YouTube, te pratite svaki nastavak.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
8
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. Elena P. — 30. studenoga 2021. u 16:57

    Volela bih da kreirate i postavite glasačke lisiće za JESC 2021.
    Hvala unapred!

  2. REIN LOVER — 29. studenoga 2021. u 14:06

    @Štefica Judita Tanner to je najbolja jesc godina do sad sto se tice pjesama

  3. Štefica Judita Tanner — 29. studenoga 2021. u 11:20

    Prema recapu na You Tube, jedan od lošijih izdanja što se tiče pjesama. Pobjednik će biti iznenađenje.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?