284 prijave za Vidbir 2022. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

284 prijave za Vidbir 2022.

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Nakon zatvaranja natječaja za prijavu, ukrajinska javna televizija objavila je da su na natječaj za Vidbir 2022. pristigle ukupno 284 pjesme. Sudionici ukrajinskog nacionalnog izbora bit će objavljeni do najkasnije 24. siječnja. Vidbir bi se trebao održati u veljači, a ukrajinski predstavnik bit će izabran kombinacijom glasovanja javnosti i žirija. Ukrajinski emiter Suspline preuzeo je od STB-a organizaciju izbora nacionalnog izbora za Eurosong nakon što je okončano partnerstvo koje su započeli 2016. godine.

Mogući datum Vidbira?

Kako izvještava OGAE Ukraine datum finala Vidbira 2022. zakazano je za 12. veljače, ali službene potvrde još uvijek nema. Ukrajinski OGAE također javlja da će Friends Production biti zaduženi za produkciju Vidbira 2022. Na popisu izvođača koji su poslali pjesmu na natječaj se našla i bivša predstavnica Ukrajine na dječjem Eurosongu Sophia Ivanko, kao i neka manje poznata imena poput Wellboy, ROXOLANA, Michael Soul, IDXO, Uliana, Royce, Alina Pash i drugi. 

Podsjetimo, Go_A je svojom izvedbom pjesme Shum osvojila 364 boda što ih je smjestilo na 5. mjesto ukupnog poretka. Shum je kasnije postala viralna, globalno poznata i prva ukrajinska pjesma koja je ušla na Billboardovu ljestvicu. Ukrajina je bila drugi favorit javnosti sa ukupno 267 bodova.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0 via Suspilne
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?