Agnese Rakovska: “Razočarana sam našim rezultatom!”

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Pjevačica grupe Triana Park koja je predstavljala Latviju na ovogodišnjem Eurosongu Agnese Rakovska je u nedavnom intervjuu za latvijski tabloid Vakara zinas rekla da je razočarana rezultatom grupe na natjecanju. Agnese je, među ostalim i potvrdila da bend počinje raditi na novim pjesmama, kako na latvijskom tako i na engleskom.

Teško mi se bilo nositi sa ovim podbačajem, pogotovo uzimajući u obzir visoka očekivanja prije samog natjecanja. Bila je to velika odgovornost, i nismo htjeli razočarati Latvijce i Latvijke. Međutim, sve to nas ne će spriječiti u pokušaju osvajanja međunarodne scene. 

Podsjetimo, Latvija se u svojem prvom polufinalu plasirala na posljednje mjesto, sa samo 21 bodom. U iščekivanju S druge strane ekrana: Latvija koji ćemo objaviti iduće nedjelje, prisjetite se njihovog nastupa!

Komentara 13

 1. Latvijska pjesma je jedna tako bezvezna i raskupusana pjesma, da to vrijeđa zdrav razum. Da ne spominjem katastrofu od nastupa-pa nije zaslužila niti jedan jedini bod i zadnje mjesto bilo je jasno ko dan. Ja ne znam što se ovdje uopće ima više analizirati.

 2. @ivanfranicsgmail-com ni ja nisam mogao vjerovati da je Latvija bila zadnja u svome polufinalu po meni su također zaslužili finale a što je najbolje u tome svemu pjesma je pamtiljva i zarazna i na neki način se izdvajala od drugih pjesama u tom polufinalu

 3. mnoga pitanja si postavljam oko ovogodišnjeg esc-a, a jedno od njih je; kako je moguće da je Latvija zauzela zadnje mjesto u svojem polufinalu??
  po meni je zaslužila finale, iako mi je prekasno ušla u uho.. i dalje se ispričavam Latvijcima za sve loše što sam vam napisao u RN-u 😀 .. sljedeće godine ću biti malo manje oštar za vas 😉

 4. Nikad neću razumiti hype oko ove pjesme- ponavljanje iste rečenice tijekom refrena te u to još ubaciti ovaj užasan vokal. Iskreno i realno ću reći, nisu zaslužili finale, ali 18. mjesto pored Slavka je nežasluženo

 5. Latvija je bila u prvom polufinalu, ne drugom

  Ja iskreno mislim da su trebali proći u finale, Agnese je kraljica <3

 6. Ooo Agnese, pa po meni je pjesma zaslužila finale. Ako je to ne znam koje(valjda peto) posljednje mjesto u polufinalu za njenu zemlju, ima razloga žaliti!

 7. Znači ona je očekivala nešto više? Haha, pa znalo se da ”Line” ispada u polufinalu čim je ta pjesma osvojila nacionalni izbor. Više sreće nagodinu Latvijci 🙂

Odgovori