Aisel u Lisabonu s portugalskim back vokalima

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

Predstavnica Azerbajdžana na Eurosongu 2018., Aisel užurbano se priprema za nastup u portugalskoj prijestolnici. Pjesma X My Heart iza koje stoji provjereni međunarodni autorski i producentski tim proteklih je tjedana intenzivno promovirana u mnogim europskim zemljama poput Rusije, Grčke i Izraela. Za scenski nastup u MEO Areni bit će zadužen popularni grčki redatelj, Fokas Evaggelinos koji već ima nekoliko vrlo zapaženih i dobro plasiranih eurovizijskih nastupa u svojoj biografiji.

Osim ovog, Aisel je danas objavila i kako će joj se na sceni pridružiti ukupno četiri back vokala, a zanimljivo je kako će sve oni biti iz Portugala. Njihova imena su Rui Andrade, Salome Caldeira, Hugo Baptista i Sandra D’Andrade, a pored njih iza scene Aisel će pomagati grčka pjevačica Stefania Rizou. Razlog za ovakav odabir postave back vokala je, prema riječima ovogodišnje azerbajdžanske predstavnice, želja da se na ovaj način iskaže zahvalnost prema zemlji domaćinu 63. natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Aisel će 11. predstavnica u povijesti Azerbajdžana koji se dosad svaki put plasirao u finale Eurosonga, a hoće li im to poći za rukom i ove godine doznat ćemo 8. svibnja kada je na rasporedu prva polufinalna večer ovogodišnjeg natjecanja.

Komentara 3

Odgovori