Alicja Rega za Poljsku; Upoznajte i voditeljice DE 2017!

Podijeli na Facebook Twitter

Poljaci su kombinacijom glasova publike i žirija u šou Krajowe Eliminacje do Konkursu Eurowizja Junior odlučili da će ih na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu predstavljati Alicja Rega s pjesmom Mój Dom!. Alicja je pobijedila u konkurenciji od 10 pjesama, a dobila je maksimalan broj bodova od žirija, dok joj je publika dodijelila drugo mjesto, što je u konačnici ipak bilo dovoljno za pobjedu. Svoju pjesmu će izvesti 26. studenoga u Tiblisiju u Olimpijskoj palači.

Danas su također i objavljeni voditelji ovogodišnjeg Dječjeg Eurosonga, a to su Helen Kalandadze i Lizi Japaridze! Helen je nastupala na Eurosongu 2010. kao prateći vokal Sopho Nizharadze u pjesmi Shine (čije je deveto mjesto i dalje drži najbolji gruzijski rezultat na Eurosongu ikada), dok je Lizi, poznatija i kao Lizi Pop nastupala na Dječjem Eurosongu 2014. u Valetti s pjesmom Happy Day, i, unatoč tome što drži najgori gruzijski rezultat na Dječjem Eurosongu sa osvojenim jedanaestim mjestom, spot za ovu pjesmu pomalo neobjašnjivo ima čak deset milijuna pogleda na youtubeu. Također, bit će prva voditeljica Dječjeg Eurosonga koja nema navršenih 16 godina.

Komentara 5

  1. Poljaci bolje organizuju nacionalni izbor za dječiju pjesmu nego što se neke zemlje potrude noko svog za veliku Evroviziju ili Šveđani za Evroviziju 2013 😂😂 Pjesma je super, btw.

  2. Lizi Pop kraljica 😂😂😂
    Ako itko ovdje prati one “Top 10 Monthly Viewed Videos” na ESC i JESC kanalu na YouTubeu stalno je Lizi Pop na prvom mjestu, nitko ne zna zašto

Odgovori