Amaia: “Danas možda ne bih išla na Eurosong”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

Prošle godine zajedno s kolegom iz talent šoua i bivšim dečkom predstavljala je Španjolsku na Eurosongu u susjednom im Portugalu. Danas je djevojka pred kojom je objava prvog studijskog albuma, ali i neke odluke za kojima žali.

U intervjuu za časopis S Moda, bivša španjolska predstavnica Amaia Romero priznala je kako danas ne bi pristala na odlazak na Eurosong. Doduše, u trenutku njezine prijave za povratnički Operación triunfo, ona nije ni znala za opciju odlaska na Eurosong, već je španjolska televizija TVE to odlučila u jeku trajanja šoua.

– Moj stil se promijenio u odnosu na prošlu godinu. Sada vidim odjeću koju sam nosila prije nekoliko mjeseci i izgleda mi grozno. I odjeća koju sam nosila na OT mi se isto ne sviđa – priznala je Amaia, te objasnila zašto žali što je postala Amaia od Španjolske.

– Danas najradije ne bih išla na Eurosong. Imala sam grozno vrijeme jer smo stalno davali intervjue i radili puno stvari, a ja sam samo htjela pjevati – prisjetila se svog eurovizijskog iskustva.

Podsjetimo, Amaia i Alfred Garcia su na Eurosongu 2018. osvojili tek 23. mjesto.

Komentara 8

  1. @pabloncrnich Njih dvoje su mi baš bili naporan par. Čovjek bi reka da su dugo u vezi da bi došli na eurosong i izjavili da su 6 mjeseci u vezi(izabrani su u 1. Mjesec, znaci da su prohodali mjesec prije izbora). Like wow, ono kad ti je to glavna posebnost pjesme. Cheesefest.

  2. Opa. Nisam znao da je bila fejk veza. Tak je nekako i izgledala iskreno… Imam cak neki dojam da je ona potajno i bila zaljubljena u njega al ju je on odbio pa joj se sve to sto je prosla gadi. Thats just my impression. 🙈🙈🙈🙈

  3. Volim ovu pjesmu i dalje je slušam, ali nastup je bio loš. Trebali su Lo malo ili Arde poslati. I njih tkđ još uvijek slušam

  4. Pa što nisi odbila? Lo Malo je trebala otići na ESC umjesto tog sugar festa od pjesme i njihove glume da su par!

Odgovori