Andora ipak sudjeluje na Eurosongu 2010.

Podijeli na Facebook Twitter

Nakon mnogobrojnih špekulacija o sudjelovanju Andore na sljedećem Eurosongu, RTVA danas je potvrdila kako će Andora ipak sudjelovati u Oslu.

Nakon mnogobrojnih špekulacija o sudjelovanju ove male države na Eurosongu, službeno je potvrđeno kako ćemo nastup Andore u Oslu najvjerovatnije ipak gledati.

Ranije je Mr. Castellet izjavio kako ekonomska kriza snažno utječe na nacionalnu televiziju te kako nažalost nemaju dovoljno sredstava za sudjelovanje na sljedećem Eurosongu, ipak uz mougćnost pronalaska sponzora sudjelovanje Andore postalo je moguće.

Danas je RTVA odlučila predati prijavu EBU-u, no ipak ne negiraju mogućnost odustajanja prije službenog roka za potvrdu sudjelovanja. RTVA je izjavila kako su male šanse da ćemo Andoru gledati u Oslu, ipak ako pronađu sponzora koji će uložiti potreban novac za nastup Andore u Oslu, Andora neće odustati.

Iako postoji i ta mogućnost, najvjerovatniji scenarij ipak ostaje odustajanje Andore u posljednjem trenutku.

Andora na Eurosongu sudjeluje od 2004. i od tada pa do danas nikad nisu zabilježili prolazak u finale. Na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala ih je simpatična Susanne Georgi koja je s pjesmom Get a Life osvojila 15. mjesto u 1. polufinalu.

Odgovori