Andora: Nova verzija pjesme

Podijeli na Facebook Twitter

Susanna Georgi, predstavnica Andore na Eurosongu u Rusiji, snimila je novu verziju svoje eurovizijske pjesme.

Novu verziju pjesme možete skinuti sa službenog Eurosong sajta Andore klikom ovdje. Pjesma je doživjela male promjene, te će sada Susanna pjevati refren na engleskom jeziku. Katalonski se i dalje može čuti u osvježenoj verziji pjesme, a na vama je da procijenite kako vam se čini.

U petak, 27.02., Susanna će se pojaviti u radio emisiji “Protagonistas” u Španjolskoj i otpjevat će uživo svoju eurovizijsku pjesmu “La teva decisió”. Također, pojavit će se i na par televizijskih emisija. Nakon Španjolske, na red dolazi njena rodna zemlja Danska. Novine, radio postaje i televizije iz Danske će dati veliku podršku Susanni i promovirati ju kroz sljedeće dane njenog boravka u istoj. Također, moguće je kako će Susanna otpjevati pjesmu “La teva decisio” na “Grammy” ceremoniji dodjela nagrada Danske.

Andora će sudjelovati u prvom polufinalu Eurosonga, 12. svibnja. Andora na Eurosongu sudjeluje od 2004. godine i do sada nikako nije uspjela proći u finale. Najbliže tom cilju je bila 2007. godine kada je u polufinalu osvojila 12. mjesto. Prošle godine, Gisela s pjesmom “Casanova” osvaja 15. mjesto u polufinalu.

Forum: Andora

Odgovori