Glasujte! U subotu saznajemo predstavnika Hrvatske; poznati nazivi pjesama

Podijeli na Facebook Twitter
1624

Sljedeće subote, nakon dva mjeseca natjecanja, u finalu DORE doznat ćemo pjesmu i pjevača koji će nas predstavljati na Eurosongu u Düsseldorfu. Biramo između Jacquesa Houdeka i Darie Kinzer. Oni će premijerno izvesti tri pjesme koje su posebno za finale skladali Boris Đurđević, Lea Dekleva i Ante Pecotić. U žiriju će sjediti Tonči Huljić, Severina i Andrej Babić.

U prvom dijelu emisije, oboje finalista će izvesti sve tri skladbe. Nakon što se zbroje glasovi žirija i publike, oboje će ponovno izvesti svoju najbolje ocjenjenu skladbu. Nakon te druge izvedbe, gledatelji će u petominutnom glasanju odlučiti tko će nas predstavljati na Eurosongu u Dusseldorfu. Finalisti Dore su ekskluzivno u emisiji Turki party na Drugom programu Hrvatskog radija otkrili nazive pjesama: pjesma Borisa Đurđevića nosi naziv Lahor, Ante Pecotić je napisao Stotinama godina, a Lea Dekleva Još ima nas.

U finalnoj emisiji Dore 2011 nastupit će i prošlogodišnje hrvatske predstavnice na Eurosongu – Feminnem, dok će Boris Novković i Petar Grašo prvi put u hrvatskom eteru izvesti pjesme nastale u radionici tandema Huljić-Bregović.

I ove subote Dora 2011. bio je najgledanija emisija u svom terminu 20 – 22.30 sata! Polufinalnu emisiju pratilo je pola milijuna gledatelja, a o finalistima je odlučivalo gotovo 30.000 glasova.

Gledajte u subotu izravno na HRT1 finalnu emisiju Dore 2011. i odlučite tko će nas predstavljati na Eurosongu! Finalnu emisiju moći ćete izravno gledati i širom svijeta putem streama na službenoj stranici Eurosonga na adresi www.eurovision.tv.

Eurosong.hr i Turki party traže vaše mišljenje
Kao i prošle godine, kada smo u suradnji s emisijom Turki party preko ankete na eurosong.hr tražili najbolju pjesmu Dore 2010., sada vas pitamo tko bi bio najbolji predstavnik Hrvatske na Eurosongu u Düsseldorfu. Uz svoj glas Dariji Kinzer ili Jacquesu Houdeku ostavite i komentar, te će oni najbolji obrazloženi komentari biti pročitani u emisiji Turki party na Hrvatskom radiju. Glasovati možete do četvrtka, 3. ožujka, do 10 sati. Svoj glas možete ostaviti ovdje.

Odgovori