Anna Odobescu dobila treću tehničku probu

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

Više nego proteklih godina, delegacije i natjecatelji žale se na rad kamere i produkcije ovogodišnjeg Eurosonga. Već smo na portalu spominjali izjavu ciparske delegacije kako je njihova predstavnica Tamta imala probleme s ear in monitoringom, a jučer kasno navečer estonska delegacija na čelu s njihovim predstavnikom Victorom Croneom dobila je priliku za treću tehničku probu.

Prije nekoliko trenutaka na službenoj aplikaciji Eurosonga 2019. za novinare objavljena je informacija kako je moldovskoj predstavnici Anni Odobescu odobren zahtjev za trećom tehničkom probom. Treća moldavska proba održat će se sutra, 12. svibnja u 8:15 sati prema našem vremenu (9:15 prema telavivskom vremenu) i trajat će 30 minuta. Tako će Anna i ukrajinska umjetnica na pijesku Ksenija Simonova pokušati ispolirati bez gledanja probe u press-centru.

Foto: ESCbubble

Podsjetimo, moldavska predstavnica će nastupati kao treća natjecateljica u drugom polufinalu (16. svibnja).

Komentara 5

  1. Ne vidim zašto bi dobio itko 3 probe.
    Imaš 2 probe na pozornici i onda idu dress rehearsals. Znam da to možda i je prebrutalno, ali to je jednostavno tako. Zašto bi oni imali više proba od drugih?

  2. Stvarno bih volio da prođe u finale. Moldavija vec trecu godinu zaredom ima odličan stage koji spasava losu pjesmu. Nemam jos neku konacnu listu moji favorita za prolazak u finale u drugom polufinalu, ali nastojacu da među njima bude i Moldavija. 🙂
    Inace pridruzujem se vecini fanova da je kadriranje katastrofalno. Doslovno nema nastupa koji nema široke kadrove koji prikazuju cijelu salu, stvarno ide na zivce

Odgovori