Armenci u Kijev idu s vrhunskim timom

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

Armenska nacionalna televizija danas je otkrila tko će, pored Artsvik, biti dijelom njihovog tima na ovogodišnjem Eurosongu koji za manje od mjesec dana počinje u glavnom gradu Ukrajine. Svakako najzvučnije ime u tom timu je Sacha Jean-Baptiste čiji zadatak će biti osmišljavanje scenskog nastupa za Artsvik. Čini se kako su u armenskoj televiziji itekako zadovoljni prošlogodišnjim Sachinim radom i fenomenalnim nastupom koji je pripremila za Ivete Mukuchyan. Podsjetimo, pored Armeniji, Jean-Baptiste će biti kreativna urednica i za nastupe Gruzije i Bugarske. 

Objavljeno je, također, kako će na sceni uz Artsvik biti i dvije plesačice – Marlene Lindhal i Fanny Svenson, obje Šveđanke s dugogodišnjim iskustvom u radu s Jean-Baptiste. S njima u Kijev idu u tri prateća vokala – Anoushik Ter-Ghukasyan, Amaliya Margaryan i Victoria Pogosyan. 

Armenci su, čini se, uložili dosta truda i novca u svoj ovogodišnji eurovizijski pokušaj. Kako će on naposlijetku izgledati vidjet ćemo 9. svibnja, kada je na rasporedu prva polufinalna večer u kojoj Artsvik nastupa pod rednim brojem 16. 

Forum – Armenija 2017. 

Komentara 38

 1. Vidim da svi pričate o Veroni….izgleda da ja jedini ne volim tu pjesmu, al ono…bašš….jedna od onih za koje se ove godine iskreno nadam da ostaju u polufinalu

 2. A Verona je i moj quilty pleasure. I naravno da sam joj dao visoge bodove u ogae glasovanju. ☺

 3. Djabe im vrhunski tim kad im je pjesma cuspajz. Isto kao i Svedska – nece vise od 3eg mjesta, kao i sergey prosle godine.
  A ova bezvezna naklapanja o pobjedniku nemaju smisla, jos od San Rema se zna da Italija odnosi trofej kuci. Kod zirija ce dobiti bodove a ni publika nece ostati ravnodusna.

 4. Možda je Žak stvarno uplatia da malo naraste na kladarama, trenutno je na 18 mistu, prestiga je UK… 🙂

 5. @sasha Ja se ipak nadam da će u konačnici presudit švedski fantastični nastup 😀 I moram i ja potvrdit da sam na Otvorenom radiju puuuuuno puta čuo Fransa, što mi je drago … i da mislim da nijednom nisam čuo nijednu pjesmu s prošlogodišnjeg Eurosonga 🙂

 6. Meni je Verona najdraža ove godine <3 kad sam smišljala kakav bi bio moj top oni su iznenađujuće došli na prvo mjesto 🙂
  1. Estonija
  2.Armenija
  3.Finska

 7. @angelo96 e nažalost ne bi ti znao reći koji radio , samo znam da sam već par puta čuo kako puštaju , ali ja sam postao potpuno ravnodušan na tu pjesmu , prvi put kad sam je čuo mi se svidjela , ali kako je vrijeme prolazilo sve manje mi se sviđala

 8. Ro, koji radio? 🙂
  Ja i se i dalje držim svoga stava da je Belgija moj top1, i za sad neću mijenjati favorita bez obzira na bilo što,a što se tiče najkvalitetnijeg pobjednika sa svim elementima koje pjesma ima- to je daleko najbolja pjesma po svim kriterijima Blackbird-Finska. Koliko god i što god govorili drugi,da ne zaslužuje finale ili što god,nagledao sam se Eurosonga,naslušao se pjesama-svih 62. Eurosonga sam poslušao-oko 1400 pjesama(dva puta) i znam što govorim i koji su moji kriteriji za pobjedničku pjesmu…a to što se danas izmijenilo sve u svijetu i što se slušaju Jeniffer Lopezice sa jeftinim stihovima nije moja stvar. Nek sluša i voli svatko što hoće. Ali realno gledano Eurosong je počeo gubiti na kvaliteti. I to se zna.

 9. @kero belgijska pjesma je najviše “radiofonična”, super zvuči na radiju, samo problem je što uživo ne zvuči tako dobro. Baš kao i Lana Del Rey (koja ima sličan tip pjesama i boju glasa ko Belgijska) čije pjesme su fenomenalne na radiju i u spotovima al uživo se ta dublja boja glasa teško izvede bez greške.
  Belgijka do sad nije briljirala na predeurovizijskim nastupima.

 10. Što se tiče našeg radija najviše se pušta belgijska pjesma , svaki dan je čujem

 11. @angelo96 kako se bliži Eurosong, klađenje se intenzivira jer je puno veći insteres i polako se počinje pokazivati realnije stanje.
  …….
  MAĐARSKA brutalno raste na kladionicama, što sam još prije2 mjeseca rekao da će se dogoditi jer pjesma je materijal za top 3. Originalnost, prekrasna melodija i autentičnost. Nakon proba vjerujem da će Mađarska biti u top 3 na kladionicama.
  ….
  Srbija pada jer to je objektivno pjesma bez ikakvog kapaciteta. Nema nikakavog vrhunca u pjesmi, drame, kulminacije, već samo ponavljanje osrednjeg refrena pop pjesmice.
  ….
  Po meni pobjeđuje ili Bugarska ili Švedska, iako subjektivno bih najviše želio da to bude Mađarska ali objektivno mali Bugarin ili fantastičan nastup Robina se bore za pobjedu.

 12. @eurovisioncroatianfan 😀 Ne znam,ja sam je čuo mnogo puta. Zbilja mi se pjesma sviđa ,slatkišasta je baš kao i ovogodišnja austrijska pjesma…Ali ne shvaćam toliku ljubav eurovizijskih fanova prema Švedskoj diljem Europe. A Veronu nikada nisam čuo na Otvorenom. :O Ali ako je to istina,to bi bilo extra jer pjesma je divna.

 13. @angelo96 kakoo? Ja slušam Otvoreni a nisam čula na njemu “If I were sorry”. To uvijek bude dok ja ne slušam. P.S jel bude “Verona”(Estonija 2017.) jer mi svi kažu da je.

 14. @rossonero U redu, Fransova pjesma je zbilja simpatična i friendly. Otvoreni sam uzeo kao primjer hrvatskog radija. Ima tu i drugih europskih radija koji prenose tu pjesmu (ali samo tu.) Prozirno je da je samo ta pjesma kategorizirana od strane radijskih medija kao friendly. Ima mnoštvo dobrih pjesama ,ali uvijek se Švedska probije. Nadam se da neće ove godine puštati I cant go on. 😀

 15. @angelo96 … potpuno si u krivu što se tiče Otvorenog radia … ček, ti stvarno misliš da oni puštaju tu pjesmu zato jer je to švedska predstavnica na eurosongu? Evo, dajem ruku u vatru da oni ni ne znaju da je to bilo na Eurosongu… jednostavno, pjesma je radio friendly i non stop se vrti na MTV-u, i još k tome podsjeća na još jednu radio friendly pjesmu: ”Catch and Release” …

 16. Meni se čini da nikakav nastup ne može spasiti ovu pesmu…
  Inače, kad vidim ovu fotografiju iz teksta zapitam se je l to Artsvik ili Soraja (nadam se da bar vi u Hrv niste čuli za ovu drugu) 😀

 17. Haha izlazi Žak iz paštete svako malo,ali ne vjerujem da bi plaćao lovu za kladionicu. to bi mu uništilo karijetu tako da sigurno nije…a što se tiče UK meni ta pjesma ima sve elemente koje bi dobra pjesma trebala imati (možda ne eurovizijska pjesma) koja treba upasti u uši s prvim slušanjem,ali ta žena je nenormalno osjećajno otpjevala tu ljepotu od pjesme. Umirem kad je slušam. A tekst inače ne uzimam kao bitan faktor za ocjenu pjesme ,ali tekst UK-a je STRAŠAN. To je netko napisao iz srca. Evo nekih stihova:
  ______________
  “I will never give up on you
  I don’t care what I’ve got to lose
  Just give me your hand and hold on
  Together we’ll dance through this storm
  I will never give up on you”
  ____________
  a ne stihovi švedski:
  “Želim skinuti odjeću
  otići,ooooouuuou
  Tjeraš me da odem ououuu”
  …..
  a da ne spominjem španjosku dječju brojalicu
  _____________
  Tekst mi je bitan ako je izrazito dobar ili izrazito loš,ako je prosijek od teksta,onda ga ne uzimam kao bitan faktor.

 18. Ovo samo potvrđuje ono što sam rekao odmah kad je pjesma izašla , a to je da će Armenija kao i prošle godine imati jedan od najboljih nastupa , sigurno u top5 nastupa , sve sam više uvjeren u prolaz u finale , što se tiče UK bojim se da više od 15 mjesta ne mogu.

 19. @eurovisioncroatianfan Slažem se s tobom u postotku 99.99% 🙂 Zbilja-Mađarska ima asa u rukavu jer je to najorginalnije djelo ove godine. JEDINO malo mi reperski dio “kvari pjesmu”,ali da ljudi znaju što se pjeva u reperskom dijelu požalili bi jer to je duša od pjesme.

 20. ŠTO SE DOGAĐA ?
  Kladionice su poludile-
  HRVATSKA skočila na 23.mjesto od 42.
  MAKEDONIJA-Pala na 26.
  SRBIJA-27 mjesto od 42.
  CRNA GORA-37.
  ALBANIJA-38.
  SLOVENIJA-40 od 42

  _________________________
  Hrvatska je prvi puta NAJBOLJA na kladionicama od ove godine što se tiče Balkana. Hohouu 🙂

 21. Najoriginalnija pjesma je “Origo” iz Mađarske. Onda sigurno nosi titulu najoriginalnije ako su tu samo Mađari.

 22. @blink Najjače mi je što i Otvoreni radio cijelu godinu pušta Frans-If I were sorry. ALI samo tu pjesmu. Zašto?
  Jer je Švedska precijenjena i to je to. Ali ne kužim zašto UK nije isto obzirom da i iz te države dolaze mnoge glazbene nade (iako ih eto ne šalju ih na Eurosong-ali šalju ime svoje domovine “UK”

 23. Moja druga u top 42 <3
  Voljela bih da pobijedi, jer Armenija se trudi oko Eurosonga i uvijek imaju vrhunske pjesme!
  I da Sretan Uskrs svima koji ga danas slave!

 24. Radi orginalnosti , zadržavanja tradicionalnih instrumentalnih elemenata te zanimljovosti same pjesme koja ne može nikako dosaditi te karakterom pjesme da i s više slušanja opet ne znaš sve puzzle pjesme-dajem joj šansu za top 6-10 u finalu. 🙂

Odgovori