AWS oduševljen Eurosongom

Podijeli na Facebook Twitter
adal.hu

Iako su ove godine mađarski predstavnici osvojili tek 21. mjesto u velikom finalu ostvarivši ukupna 93 boda, frontman AWS-a Siklósi Örs u razgorovru za mađarski portal FMC kazao je kako su on i članovi benda izuzetno oduševljeni Eurosongom. Iznenađeni su odazivom publike te njihovom izrazito pozitivnom reakcijom na njihov nastup i pjesmu. Rekao je da su zbilja osjetili da ih publika voli te da je to posljedica njihovog srčanog pristupa izvedbi pjesme Vislát Nyár.

Siklósi nadodaje sljedeće: “Nikad prije u svome životu nisam uživo pratio Natjecanje za pjesmu Eurovizije, no to je zbilja pozitivna stvar koja spaja i povezuje ljude. Izvođači, publika, organizatori – svi su bili izrazito otvoreni i srdačni.” No, kaže kako su i on i njegovi kolege iz benda itekako osjećali pritisak na svojim leđima te kako je bilo zbilja teško i naporno odraditi sve te obaveze prije samog natjecanja. Ali, sve se to ipak na kraju isplatilo jer je ovo iskustvo bilo vrijedno toga. Svoj relativno nizak plasman komentira ovako: “Drago mi je što je završilo tako kako je završilo. Barem sam uspio izbjeći centar eurovizijske pažnje s ovim plasmanom. Pa, tko bi davao sve tolike intervjue!”

Na svojem YouTube kanalu, objavili su mashup svoje pjesme te pjesme pobjednice ovogodišnjeg Eurosonga – Nettin Toy. Remiks nosi simbolično ime Viszlát Toy te je u tri dana skupio više od 40000 pregleda. Kako to zvuči, možete poslušati ovdje:

Komentara 4

  1. Oni su meni presuper. Obozavam ih. Imaju tu neku prekul i zaraznu energiju. Volio bi ih upoznati jer su decki preludi. I uzasno mi je drago sto su usli u finale i na onom videu reakcija iz green rooma za vrijeme finala oni madari ili tko su vec su me nasmijali za poludit. Mislim da cu ih pratiti i dalje. 😊

Odgovori