Bar Refaeli i Erez Tal vodit će Eurosong 2019?

Podijeli na Facebook Twitter
Photo source: ynet.co.il

Nakon brojnih šuškanja o tome koja bi imena mogla voditi ovogodišnje izdanje Eurosonga u Tel Avivu, čini se kako je nagađanjima možda konačno došao kraj. Izraelska radiotelevizija KAN je za ulogu voditeljice već predodredila popularnu 33-godišnju manekenku Bar Refaeli, dok bi uloga voditelja trebala biti dodijeljena 57-godišnjem glumcu Erezu Talu. Službena potvrda i odobrenje odluke iz EBU-a očekuje se kroz sljedeći mjesec.

Iskusni voditelji

Slikovni rezultat za erez tal
ESCToday/Erez Tal

Erez Tal slavu je stekao kao voditelj izraelske verzije Big Brothera –
HaAh HaGadol, a ove je godine ostao zapažen i u eurovizijskom svijetu kada je na izraelskoj televiziji uživo komentirao Eurosong 2018. i to kao prvi izraelski eurovizijski komentator nakon 1995. godine.


Getty Images/Bar Refaeli

Bar Refaeli popularna je izraelska glumica, manekenka i top-model. Časopis Maxim proglasio ju je godine 2012. i 2013. najseksipilnijom ženom na svijetu, a kao zaštitno lice već se našla na naslovnicama mnogih prestižnih časopisa i magazina poput magazina ELLE i Vogue. Refaeli je također sudjelovala i u brojnim snimanjima i kampanjama velikih modnih kuća među kojima su ArmaniGucci i Valentino. Ipak, osim kao manekenka, Refaeli se svijetu već  pokazala i u ulozi voditeljce svih sezona izraelskog X Factora. Njeno ime je također prepoznato i u glumačkom svijetu, a nekoliko godina bila je u romantičnoj vezi s dobitnikom Oscara Leonardom DiCapriom. Refaeli je danas u sretnom braku s biznismenom Adi Ezrom s kojim ima i dvoje djece.

Green Room

Assi Azar i Lucy Ayoub bi navodno trebali biti potvrđeni kao voditelji  Green Room kutka.

Slikovni rezultat za lucy ayoub
Lucy Ayoub; Photo source: mako.co.il

Lucy Ayoub eurovizijskom svijetu je poznata kao čitateljica izraelskih glasova na Eurosongu 2018., dok je Azar obožavatelje Eurosonga osvojio kao jedan od voditelja izraelskog nacionalnog izbora za predstavnika na Eurosongu – The Rising Star.

Slikovni rezultat za assi azar
Assi Azar; Photo source: pinimg.com

Komentara 5

  1. Ni ja ne znam koliko cemo cekati da netko s trona zbaci Petru i Mansa. Odmah nakon njih Pilou i Nikolas iz Kopenhagena. 😊😊😊😊

  2. Valjda će prekinuti prokletstvo koje su pokrenuli Šveđani (a to je da svi nakon Petre i Mansa izgledaju jadno XD)

  3. Voditeljica je ok, ali mislim da bi trebali uzeti mlađeg voditelja

Odgovori