Budite dijelom predstavljanja pjesme: postavite pitanje Jacquesu

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

Nakon višemjesečnih priprema i predstavljenog kratkog isječka, u četvrtak, 2. ožujka premijerno ćemo čuti pjesmu “My friend” s kojom će nas u Kijevu na Eurosongu 2017. predstavljati Jacques Houdek. Našeg će predstavnika ugostiti Zlatko Turkalj Turki u svojoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radija i razveseliti sve nestrpljive obožavatelje diljem Europe.

Eurosong.hr i HR 2 omogućuju da i vi budete dijelom radijske emisije. Kako? Pošaljite nam e-mail s pitanjem koje biste htjeli postaviti našem predstavniku, a najzanimljivija će radijski voditelj Zlatko Turkalj postaviti Jacquesu uživo u emisiji.

Čekamo vaša pitanja, a vi svakako ne propustite slušati Drugi program Hrvatskog radija u četvrtak, 2. ožujka u 14 sati.

Komentara 35

 1. na ljestvici od 1 do 10, koliko mu se bljuvalo dok je gledao Darijin nastup na Eurosongu 2011? 😛
  sad za ozbiljno: sto misli da su najbitniji faktori u 3 minute nastupa na Eurosongu sto ce natjerati gledatelje da uzmu telefon u ruke i glasuju?

 2. Jos jedno pitanje za zaka hoce li koristiti crvenu boju i njene nijanse u scenskom nastupu buduci da su upravo tu boju koristili pobjednici zadnjih nekoliko Eurovizijskih natjecanja a opce je poznato da koristenje upravo te boje stvara psiholosku varku “ovo je pobjednik” kod gledatelja?

 3. I još jedno pitanje za veleuvaženog Žaka , da li planira neku posetu i nastup uoči esca u državama ex yu prostora , posebno u SRB i MAC , ako smatra da je to ipak bitno u promociji pesme i prikupljanju bodova od najbližih suseda …
  ..i takođe da li planira promociju pesme na ruskom tržištu na esc koncertu u Moskvi?

 4. Vezano za Srbiju to sam zna, a autorski tim je švedsko-bugarski. (Pisali su konči 2015 i bugarskoj 2016.) :)))

 5. Pitanja: Koja mu je za sada najbolja pjesma na ovogodisnjem ESCu? Sto mu je motivacija da bude predstavnik Hrvatske? Tko ce voditi organizaciju scenskog nastupa? Koliko je novaca HRT izdvojio za nastup na ESCu, nadam se vise nego prosle godine?

 6. Vidim upravo na instagramu Eurosong.hr objavio sutra – 12:00h. #staytuned. Na šta se tačno odnosi?

 7. Danas ujutro sam preslušao sve do sad objavljene pjesme, i redosljed top 3 mi je ovakav:

  1. Mađarska (nenadyebivo!)
  2. Italija
  3. Austria

 8. Poslat ću pitanje: “Hoće li Jacques napokon prekinuti lošu tradiciju presvlačenja hrvatskih predstavnika na Eurosong pozornici tijekom pjesme?”
  ……
  Lik ima 200 kila, neće valjda i on….

Odgovori