Carola imala nezgodu tijekom nastupa

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: eurovision.de

Da treba isprobati pozornicu, znaju mnogi, a ovog puta na neobičan način saznala je pobjednica Eurosonga 1991. Carola Häggvist. Naime, tijekom koncerta u Tylösandu, i to dok je izvodila Fångad av en stormvind (pobjedničku pjesmu Eurosonga 1991.), pjevačici se na trenutak zapalila haljina.

– Ovo je moj prvi nastup bez soundchecka. Promijenili su poziciju svjetiljki u odnosu na ono što sam naviknuta. Onda se moja haljina od chiffona iz Londona počela dimiti i rekla sam “puši li ovdje netko?”. Tek onda sam uočila rupu u haljini – ispričala je Carola o incidentu. Na njezinu sreću, na pozornici je imala vodu koju je bacila na haljinu.

Na njezinu sreću, kao i na sreću organizatora, šteta na haljini nije bila velika, a nakon koncerta u pomoć su joj priskočili krojači koji su zašili rupu. Također, izjavila je kako se ove stvari mogu dogoditi, no da će idući put inzistirati na soundchecku prije nastupa. Inače, pjevačica je trenutno na turneji po Švedskoj, na kojoj izvodi akustične verzije svojih hitova.

– Bilo je to nakon dobrih sat vremena koncerta. Nakon toga, sve je išlo potiho. Carola je skočila kad je vidjela što se dogodilo, dignula se i uzela bocu vode da ju prolije. Na kraju se našalila i rekla kako se sada mora skinuti do gola – izjavio je jedan od posjetitelja.

Carola je na Eurosongu nastupala tri puta – 1983. (treće mjesto), 1991. (pobjeda) i 2006. (peto mjesto), a dvaput se nakratko pojavila na Eurosongu 2013. i 2016.

Komentara 1

Odgovori