Ciparska delegacija sanira štetu nakon Tamtine probe

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Thomas Hanses

Eurovizijska tema dana u Izraelu, pored svih spektakularnih proba kojima smo svjedočili danas, ipak je vokalna katastrofa ciparske predstavnice Tamte koja je otvorila današnji program. Zahtjevna koreografija i scenski nastup očito su, barem zasad, prevelik zalogaj za ciparsku predstavnicu koja je danas ponudila čitavu paletu različitih falševa, distonacija i zvukova, a što je bilo sasvim dovoljno da podigne veliku prašinu u eurovizijskim krugovima.

Kladionice su ekspresno reagirale na Tamtine vokalne nestabilnosti, pa koeficijenti za pjesmu Replay rastu iz trenutka u trenutak. Možda baš zato je ciparska nacionalna televizija u poslijepodnevnim satima saopćila javnosti kako su današnji problemi na probi uzrokovani “neusklađenošću između “in-ear” monitoringa i pjevačicinog mikrofona” te kako su navedeni problemi kasnije otklonjeni. Što to točno znači doznat ćemo već na idućoj probi.

Internet nije imao nimalo milosti prema Tamti, pa su različiti komentari i usporedbe fanova u punom jeku.

Podsjetimo, tehničke poteškoće su prijavile delegacije Albanije i Portugala koje su od organizatora zatražile korekciju do novih proba na sceni u Tel Avivu.

Komentara 8

  1. Čini se da Tamta nije jutarnji tip! Nisam ni ja 🙂 Prva proba je bila korektna, ne želim vjerovati da će se ovo još više srozati. Može to zvučati puno bolje, nije da nema iskustva. Ideja nastupa dosta dobra, ali ona kao da je botoksirana bila za doručak.

  2. Najveci problem ovdje je to sto uopste nije bilo energije na sceni. Sve je nekako prazno, ni blizu kao prosle godone

  3. Uopće ne vidim problem u tome da je Tamta na probi falširala i imala loš dan, svakome se može dogoditi. Isto tako, ne vidim problem u tome da se to prizna.

  4. Neću nikada zaboraviti Samru (Azerbajdžan 2016 ako se ne varam) kako je lose zvucala na provama a uživo je bila sjajna.
    Svatko može imati loš dan vjerujem da će Tamta oduševiti u utorak.

  5. Nastupa već 20 godina. Jednostavno je bio loš dan. Nadam se da će uživo ljepše zvučati.

Odgovori