D-Moll priprema poboljšanu verziju pjesme

Podijeli na Facebook Twitter
Privatna arhiva

Nakon što su u subotu odnijeli uvjerljivu pobjedu na Monteviziji, članovi crnogorske skupine D-Moll nemaju odmora već vrijedno rade kako bi Crnoj Gori donijeli prvo eurovizijsko finale nakon 2015. Naime, iz Radio-televizije Crne Gore je potvrđeno kako će pobjednička pjesma Heaven biti podvrgnuta određenim ispravkama i promjenama

U pitanju su, prije svega, promjene u aranžmanu, orkestraciji i remasteringu pjesme.

– Ukoliko bismo mijenjali samu strukturu pjesme, to se ne bi uklopilo u video sa Montevizije koji će biti službeni spot za pjesmu. Ovako ćemo zadržati isti tekst i ritam, a ostalo možemo doraditi.– kaže Božidar Šundić sa RTCG-a.

Također, potvrđeno je kako će D-Moll uoči odlaska u Tel Aviv odraditi malu promotivnu turneju koja će uključivati eurovizijske koncerte u Amsterdamu, Madridu i Londonu.

Komentara 8

  1. Ne kužim zašto sada? Dali je se onda neozbiljno išlo na Monteviziju i sad “ebiga” pobijedili su pa valja doraditi jer ovo ne valja….

  2. Ne može vama Sveti Petar pomoć a ne poboljšana verzija…Džaba trud, ovo je pjesma za donju polovinu tabele polufinala

  3. @timburton

    A zašto to misliš? Meni je baš odlićna pjesma i mislm da će se istaknuti. Ove harme i ovo voli žiri. a i u dobrom su polufinalu,, imat će podršku susjeda. Mislim da imaju dobre šanse.

    Ja sam navijao za ovu pjesmu. Ali trebalo bi malo srediti i neke svježine dati ovom.

  4. S jedne strane drago mi je što rade promjene na pjesmi, jer su prijeko potrebne, ali s jedne strane mi i nije drago što neće biti spota, a zatim i isti ritam, jer mislim da je ritam osnovni problem ove pjesme.

Odgovori