DMGP 2018. 10. veljače u Aalborgu

Podijeli na Facebook Twitter
dr.dk

Danska televizija DR prije nekoliko je tjedana predstavila promjene u svom nacionalnom izboru, a njih se možete prisjetiti ovdje. Danas, predstavili su datum, mjesto i voditelje svog Dansk Melodi Grand Prixa 2018.

Gigantium Arena (migogaalborg.dk)

DMGP 2018. održat će se 10. veljače u dvorani Gigantium Arena Aalborgu. Ova dvorana, inače dom rukometnog cluba Aalborg Handball, u svojoj je povijesti dosad bila domaćin četiri puta (i još dva puta je dvorana Aalborghallen bila domaćin DMGP-a), i to 2006., 2010., 2012. i 2015. godine. Gradska skupština Aalborga je osigurala 1,5 milijuna danskih kruna za organizaciju natjecanja, no ova brojka će još narasti s obzirom da je Gigantium Arenu prije više od mjesec dana zahvatio požar u kojem su dijelovi dvorane totalno uništeni.

DR je ujedno predstavila i voditeljski tim za 2018., koji su nam već poznati od ove godine. Radi se o Annette Heick, koja je ovo natjecanje vodila već 2016. (zajedno sa svojom majkom Hildom Jacobom Riisingom) i 2017., i Johannesu Nymarku, inače bivšem članu danskih predstavnika na Eurosongu 2016. Lighthouse X, koji je također vodio DMGP 2017.

– Iznimno sam ponosna u toj mjeri da pucam od ponosa. Ne mogu se dovoljno zahvaliti što ću ponovno voditi DMGP. Ovo natjecanje mi je u DNK, pa samo sudjelovanje u šouu ima poseban značaj za mene – izjavila je Anette.

– Lijep je osjećaj što mi je dozvoljeno da opet nešto radim što je, po mom mišljenju, bilo jako zabavno. Iduće godine bit će izazov učiniti nešto drugo i nadamo se da će biti još bolje nego ove godine. Jedva čekam – izjavio je Johannes.

Ulaznice za DMGP 2018. će krenuti u prodaju krajem rujna.

Komentara 1

Odgovori