Dora 2011.: Poznat žiri 2. emisije

Podijeli na Facebook Twitter

Hrvatska radiotelevizija je objavila tko će biti novi tročlani žiri koji će komentirati subotnje nastupe

Hrvatska radiotelevizija je objavila tko će biti sljedeći tročlani žiri koji će u drugoj emisiji Dore 2011. komentirati nastupe novih 12 kandidata. Nastupe Darije Kinzer, Renate Holi, Mije Lešine, Marije Rubčić, Manuele Svorcan, Katice Marinović, Doris Teur, Mirka Švende-Žige, Diane Heraković, Ane Eškinje, Filipa Dizdara i Saše Lozara će komentirati Vanna, Luka Nižetić i Sandra Bagarić.

U subotu ćemo ponovno čuti domaće i strane evergreene, a odluku tko prolazi dalje donose isključivo gledatelji svojim glasovima. O pet izvođača odlučuju gledatelji glasovanjem tijekom emisije, a za šestog se glasuje tijekom cijelog sljedećeg tjedna. Tko će biti taj šesti, saznat ćemo tek u trećoj emisiji 5. veljače, što znači da će svih tih sedam izvođača, za koje još nije odlučeno, proći cijelu pripremu i probe za emisiju, međutim, samo će jedan od njih nastaviti natjecanje.

Iako je bilo najavljeno, na službenoj HRT-ovoj stranici Dore ipak neće biti objavljena cjelokupna snimka prve emisije, već će biti postavljeni samo nastupi svih izvođača zajedno s uvodnim predstavljanjem.

Odgovori