Dora 2019.: Pravila saznajemo u utorak

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Facebook/EurosongHRT

Hrvatska radiotelevizija prije nekoliko minuta je na svojoj Facebook stranici objavila najavni video za Doru 2019. Dodatno uz video najavili su kako ćemo pravila za izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Eurosong saznati u utorak, 20. studenog.

“Za nju skladali smo pjesme i odabirali najbolje. Ove zime povratak glazbene priče. Povratak Izbora za pjesmu Eurovizije. Dora samo na HRT-u”, kaže se u videu uz dobro poznatu statuu Dore.

Komentara 11

  1. Bio sam skeptican u pocetku i nadao se najgorem ali onda mi je zadnja objava oko promjene jezika dala nadu da cemo imati mozda super nacionalni izbor. Bas me zanima sto slijedi, iako uvijek sve ocekujem s rezervom sto se dore tice. (Previse puta razocaran…).

  2. A 22.12 doznajemo i prvu pjesmu Eurosonga 2019, predatavnicu Albanije!!

    Nadan se da ce uskoro krenit i objave interno odabranih predstavnika.

  3. Znači 20.11. saznajemo sva pravila Dore, a točno tjedan dana kasnije (27.11.) sve izvođače i nazive pjesama / skladatelje Melodifestivalena! Ljudi pripremite se, hype samo što nije počeo 😀

  4. I hvala što ste postavili sliku najbolje i najtalentiranije pobjednice Dore. Ona je stvarno obilježila ovaj show na najpozitivniji način. <3

Odgovori