[Druga proba] Bugarska: Moderan pristup statičnosti

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Izvođač i pjesma: Kristian Kostov – Beautiful Mess
#rn2017: 22. mjesto, 38/60 bodova

Nakon pauze i uz (ponovno) kašnjenje, na red za drugu probu je došao mladi Bugarin Kristian Kostov. Vokalno je probu odradio odlično, a nastup počinje s spuštenim”lusterom”, koji se diže nakon prvog refrena. Za staging će, kažu kolege iz press centra koje imaju pristup konačnom izgledu njegovog nastupa, biti krucijalan rad kamere- spominju da će biti i nekolicina brzih promjena kadrova kao kod Ivete Mukuchyan prošle godine. Kristian većinu pjesme stoji na istom mjestu, uz poneke nagle pokrete rukom koji služe za interakciju s hologramima koji će se pokazivati na ekranu.

Bulgaria rehearsals
EBU

Bugarska druga proba- Fotogalerija

Bulgaria rehearsals
EBU

Komentara 15

  1. Kakva crna trema, pa ovaj je na pozornici rođen. Odličan nastup, ok pjesma, ne vjerujem u pobjedu, ali ima šanse za dobar plasman, što će biti i zasluženo.

  2. Ovo izgleda lijepo zamišljeno i vidi se da su jaku puno uložili, ali ovo nema šanse pored Gabannija!!!

  3. Dječaćić lijepo pjeva, i ak ga trema nepokoleba ovo ide u finale sigurno. A tamo teško da bude 2. (kak sad stoji na kladama) jer tak dobra pjesma baš i nije. Bolja mi je pjesma od prošle godine.

  4. Koliki hejt na ovog dečkića koji će biti odličan! Svi pametuju o nastupu a ništa se ne vidi na ovim snimcima, dok su za neke druge države puni reči hvale i nade da će to nešto u prenosu biti genijalno…

  5. Jedna riječ je prikladna ovdje, a ona je overrated. Lusterom i hologramima očito pokušava pridobiti još glasova, jer sama pjesma ne zaslužuje Top5. Kristian vokalno odličan kao i inače…

  6. Overrated trash
    Back vokali su užasni i pre glasni su za razliku od Kristijana, kako se ovaj nastup uopće i sklapa sa pjesmom? Pjesma priča o (kako on kaže) “imigrantima i da smo svi jednaki” ovaj nastup uopće o tome ni ne govori. Samo je u crnoj kutiji i radi pokrete s rukama dok pleše kao da je na Justin Bieberovom koncertu.

Odgovori