[Druga proba] Francuska: Slike Pariza u pozadini

Podijeli na Facebook Twitter
Andres Putting (EBU)

Izvođač i pjesma: Alma – Requiem
#rn2017: 14. mjesto, 44/60 bodova

Alma će baš kao i prošlogodišnji francuski predstavnik biti sama na sceni. LED ekrani obiluju slikama s motivima Pariza, od gradskih ulica do prepoznatljivog Eiffelovog tornja. Odjevena je u crno – bijelu haljinu, a vokalno je proba bila zadovoljavajuća.

France rehearsals
Andres Putting (EBU)

France rehearsals
Andres Putting (EBU)

Francuska – druga proba (fotogalerija) 

 

Komentara 13

 1. Meni je ovo čist oke scena i nekako mi ide uz pjesmu. Možda bi bilo još bolje da su imali plesače ko na spotu. Vokalno dobra. Ne vjerujem da će ponoviti Amirov uspjeh od prošle godine. Mogu ju vidjeti i u Top 10 ali i na bilo kojoj poziciji od 10 do 20 mjesta. Ne vjerujem da će biti ispod 20 mjesta.

 2. O moj Boze! Pa onaj nas ludi Laka je imap mastovitiji nastup na Eurosongu 2008. godine nego pola delegacija na ESC-u ove godine! Sta je sa ovim Evropljanima? Nije valjda da ponestaje kreativnosti? Eiffelov toranj? Reqiem? Veza? Zao mi ove Alme!

 3. Alma 😍 moj favorit za pobjedu. Steta sto ima malo losiji nastup ali nadam se top5 ili barem 10

 4. Ove godine mnogi hvale Francusku i Azerbajdžan,ali nikako da vidim zbog čega . 🙁 Meni je Francuska bolja od Azerbajdžana što se tiče pjesme. Francuskoj želim top12(plafon)…ali najprikladnije je mjesto negdje 15.
  Što se tiče izvedbe,to ću ipak sačekati-kada bude na tv-ekranima u subotu,ali prema komentarima ovog članka pretpostavljam da nastup ne ostavlja bez daha.

 5. Ovo je za mene jako razocaravajuce. Unistili su odlicnu pjesmu losim i nemastovitim nastupom. Da se nisu mogli nekako naglasiti odredjeni dijelovi to mi nije jasno. Nista od ponavljanja proslogodisnjeg rezultata, nece Alma nazalost ni u top 10. Vidim ju tek oko 15og mjesta…

 6. Smiješno mi je što su sve predstavnice Big 5 + Ukrajina u drugoj polovici finala ali samo Italija je u prvom 😂
  Sada ne mislim da će Italija pobijediti

 7. Ozbiljno, Pariz i Eiffelov toranj? Ozbiljno? Pa zar Francuska nema apsolutno ništa drugo osim tog tornja?? Nije dovoljno to što se i spokesperson javlja a iza slika tornja, nego su ga sad morali i na pozadinu nastupa stavit … No da se okrenem nastupu, vokalno odlična, no veliki je minus što je sama na pozornici…

Odgovori