[Druga proba] Izrael, Francuska, Španjolska

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

Prije današnje ceremonije otvaranja, koja će započeti oko 18:00 sati prema našem vremenu, svoje druge probe moraju odraditi izravni finalisti. Prvi dio, koji traje od 9:00 do 10:10, sadržavat će izvještaje s probā Izraela, Francuske i Španjolske.


IZRAEL

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 46/70 (18. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 2,7174 (34. mjesto)

Osmi dan proba otvorio je predstavnik domaćina koji nije mijenjao ništa u nastupu od petka, osim što je u trećoj izvedbi bilo više pirotehnike. Vokali su najsnažniji dio pjesme.

Foto: Andres Putting

Fotogalerija druge izraelske probe


FRANCUSKA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 36/70 (27. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 2,9563 (24. mjesto)

Francuski nastup nije doživio puno promjena u odnosu na prvu probu, međutim bilo je jako puno novih kadrova. Tijekom svih triju izvedbi, Bilal je radio malene varijacije u refrenu.

Foto: Thomas Hanses

Fotogalerija druge francuske probe


ŠPANJOLSKA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 46/70 (17. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 3,8238 (8. mjesto)

U odnosu na prvu probu, nije bilo puno promjena u samom nastupu, međutim vidljive su promjene u kadriranju. Također, koreografija se čini uvježbanijom nego prije dva dana.

Foto: Andres Putting

Fotogalerija druge španjolske probe

Komentara 7

 1. Franucska baš bezveze, isforsirano totalno. Nit glasa, nit ičega.
  Španjolska vrh! Veselo, šareno, razigrano, voklano dosta dobro. Miki i Luca su mi tu negdje. Želim im top 5 obojici.
  Izrael dosasan. Jedino gora je Njemačka od njih i Francuska.

 2. @pabloncrnich Ja sam toliko triggeran cilo jutro na francusku. Bas je cheesy af. Pa čak mi je više cheesy od The Dreama jer Roko je afirmirani pjevač za razliku od ovog wannabe pjevaca koji je u stvarnosti youtuber. Like sta? Hocu li ja tako napraviti youtube kanal i onda izac na doru i pobijedit? Like what?
  Ne razumijem hype.

 3. Miki je mrak! Kobi u ❤. Bilal u smece, nadam se bottom 5, nece ove godine publici uspjeti takvu pricu prodati, presiromasna je…

 4. Izrael – Vrlo efektno izgleda onaj dio prikazan u isječku, pokušavaju domaćini sve ne bi li završili na posljednjem mjestu.
  Francuska – Ne, ne, ne, NE! Ne želim opet pobjednika ala Conchita. I dalje je vokalno loš, na temelju nastupa neka bude u Top10 i to je to.
  Španjolska – Ne možeš da ne zaplešeš na Mikijev nastup 😀 Bit će ovo dobra godina za Španjolce.

 5. Izrael-za moj ukus previše pirotehnike, kao i uvijek do sad pjesma samo “prođe kroz mene”, ne vjerujem da će osobito visoko; oko 20. mjesta
  Francuska-koliko god mi se ne sviđala pjesma, zapravo jedna od meni najgorih, nastup je veoma dobar, ne bi se bezveze penjali u kladama i trenutno bili za petama Rusiji; ne bih htio da pobjedi, premda ne bi me ni to začudilo, no nadam se će na kraju biti ” samo” top 5, a možda i flopne, nikad se ne zna, iako ne vjerujem nekako u to
  Španjolska-nastup mi se sviđa, samo mi je ona XXL lutka “out of place” i prilično odbojna, a sama pjesma i nije nešto; moje neko predviđanje oko 15. mjesta

 6. Španjolski nastup je prezabavno klupko lude pozitive. Tijekom cijele 3 minute ne mogu skinuti osmijeh s lica. Stvarno se nadam da će ostvariti neki pristojan plasman. Miki mi je baš jako simpatičan, ima moju podršku.

Odgovori