[Druga proba] Mađarska: Joci i plesačica u središtu pozornosti

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Izvođač i pjesma: Joci Pápai – Origo
#rn2017: 8. mjesto, 47/60 bodova

Mađarski se nastup nije previše mijenjao. Pozadina je u početku ispunjena zlatnim nijansama, dok se prema kraju pjesme postepeno mijenja u plavu i na kraju završava crvenom bojom. Mađarskom se predstavniku na sceni pridružuje plesačica, a kolege iz press centra istiću kako je Mađarska maksimalno iskoristila B pozornicu s violinisticom. Joci je obučen u crno odijelo, dok je njegova pjevačica u bijeloj tradicionalnoj haljini.

Hungary rehearsals
EBU

Hungary rehearsals
EBU

Mađarska – druga proba (fotogalerija) 

Komentara 20

 1. Evo 2.pjesme na ESC koji je na materinom jeziku. Produkcija je odlična, šalje se malo i HUN folklor. Zvuči dobro, moderno i mislim da bi u finale trebali. U finalu TOP 15.

 2. Totova (koju još nisam prežalio) bi ubila konkurenciju i dovela Mađarsku u sami vrh. Vjerujem da će to napraviti i ova pjesma,ali slažem se da su verzije iz spota mnogo bolje što se tiče vokalnih sposobnosti od live-a. Ja ipak mađarskoj na osonovu pjesme želim 5 mjesto (nastup nisam još gledao.)

 3. Ne znam kako je s TV-om stanje i raspored,ali imat ćeš sigurno live prijenos na youtube-u,također mislim da se možeš ulogirati u neki HRT preko interneta…ne znam sad kako se zove ta stranica,ali postoji jedna stranica na internetu gdje možeš gledat HRT besplatno. @misanthrope

 4. Jednostavno, orginalno, scenski oke (nije toliko efektno kao prošle godine) i vjerujem da će zbog toga proći u finale. Mađarska zadnjih par godina stvarno šalje odlične pjesme na Eurosong i ove godine su zaslužili ući u finale. Scenskim nastupom nisu pjesmu uništili iako moram priznati da mi spot ima veći efekat nego live izvedba.

 5. Jao Joci, želim ti sam vrh. Pobjedu bih ti dao. Bravo bravo!
  Autohtono, autentično, originalno, etno, fantastična melodija 10/10.
  @escfan s tvojim (ne)ukusom smo već svi upoznati, tako da ne čudi me što nisi u stanju kontemplirati i doživjeti ovu pjesmu.

 6. Volim pesmu ali samo studijsku verziju.

  Kao što sam očekivao od početka, uživo mi ne zvuči moćno i uverljivo i nastup je dosadan.

 7. Jutro, zanima me samo da li neko zna ili se sjeća, da se Eurosong prenosio u BiH na HRT-u i RTS-u kada BHRT to nije činio? Vidim na teletekstu da BHRT ne prenosi prvo polufinale u utorak. :'(

Odgovori