[Druga proba] Švicarska: Ponovo Kanađanka ispred švicarske zastave

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Rykka koristi zanimljiv efekt na početku nastupa: scenski dim se pojavljuje iz gornjeg dijela njene haljine i izgleda jako zanimljivo na televizijskom ekranu. Švicarska predstavnica je zadržala plavu boju kose, ali je promijenila frizuru za drugu probu.

Novinari iz press centra pišu kako ne vide ništa pogrešno u ovom nastupu i da sve izgleda jako fino, ali da sama pjesma jednostavno nije dovoljna za plasman u finale. Što će se dogoditi vidjet ćemo 12. svibnja, kada je na rasporedu druga polufinalna večer Eurosonga 2016.

Ovogodišnja švicarska predstavnica je Kanađanka Rykka. Zanimljivo, posljednju pobjedu Švicarske na Eurosongu zabilježila je Kanađanka Celine Dion, 1988. godine.

Švicarska je prošle godine završila na posljednjem mjestu u polufinalu Eurosonga.

Sljedeći video isječak nema veze sa švicarskom probom, ali je na simpatičan način najavljeno koliko vremena je ostalo do finala ovogodišnjeg Eurosonga. Pjesmu je izvodila pobjednica Eurosonga 2005., na švedskom izboru prije 2 godine.

Komentara 3

  1. Bravo Rykka! 🙂 Ovo je izgledalo jako zanimljivo sa dimom iz haljine, glas je dovela skoro do savršenstva i nakon prošlogodišnje potpune nepravde Švicarska MORA ući u finale!

Odgovori