Pogledajte skicu Frankine haljine

Podijeli na Facebook Twitter

Na današnjem svečanom otvaranju 63. Pjesme Eurovizije i ceremoniji zvanoj Blue Carpet ovogodišnja predstavnica Hrvatske Franka pojavit će se u posebno  dizajniranoj haljini, koju je za ovu priliku osmislio eNVy room.

Skicu haljine Franka je prije nekoliko minuta objavila na svojoj Facebook stranici, a mi vam prvi donosimo kako ona izgleda.

Dizajneri eNVy rooma Vjeko Franetović i Nikica Ivančević idejni su tvorci haljine kojom će se predstaviti na tradicionalnom Red (ove godine Blue) carpetu. U dogovoru s Frankom i njenim timom dizajneri su odlučili spojiti romantično i snažno, te su iz toga odabrali haljinu iz njihove proljetne kolekcije u koju se Franka zaljubila.

„Na Blue carpetu nosit će jako chic kombinaciju transparentne haljine nošene na hlače visokog struka. Haljina je raskošnog kroja u donjem dijelu na kojem se nižu volani od čipke. Gornji dio haljine je dubokog V izreza na prednjem dijelu, ali i na leđima“, opisali su eNVy roomovci spomenutu haljinu.

Franka je istaknula da su željeli haljinu koja će biti efektna, ali i koja će odgovarati njenom stilu i karakteru. „Jako sam zadovoljna kako su Nikica i Vjeko to sve zamislili i veselim se pokazati novinarima na Blue carpetu da i Hrvatska ima kvalitetne dizajnere“ iskrena je bila pjevačica.

Pored prezentacije haljine hravtskih dizajnera na plavom tepihu, Franka će istu haljinu nositi i na svečanoj ceremoniji otvaranja  koja će se održati odmah nakon završetka delegacijskog predstavljanja na popularnim tepihom.

Komentara 16

 1. @hirscher1 Sve štima al ovo sa Italijom mi je i dalje nepojmivo jedina u drugom od izravnih finalista.Ima tu i jedna dobra stvar a to je da Franka može onda nastupati u drugom djelu finala pošto će biti više mjesta 😉

 2. @hirscher1 Nepravedno je da,ali to sumnjam da će se ikada dogoditi.Mislim da je maksimum 5 eventualno 6 zemalja da iz jednog polufinala nastupaju i u istom djelu finala.Ne znam jel se nekad to i desilo što si bio napisao ☺

 3. @hirscher1 Bezveze je što svi izravni finalisti nastupaju u prvom djelu,a Italija jedina u drugom djelu finala mogli su onda komotno i nju staviti u prvi dio.Zato sam napisao da je bolje da bude tri u jednom,a tri u drugom djelu finala 😉

 4. @escfan haha interesantno
  @eurovision126-com onda bi trebalo i da 5 iz svakog polufinala ide u prvi, a 5 u drugi. Možda i ne bi bilo loše. Mada bi po meni bilo najbolje da se naprave 4 grupe (1-7, 8-13, 14-20, 21-26)…bilo bi poštenije, a i dalje bi se mogao dobit taj efekt da svako može doć do izražaja.

 5. Prošle godine:
  Svi izravni finalisti u drugom dijelu finala, Italija u prvom dijelu.
  Ove godine:
  Svi izravni finalisti u prvom dijelu finala, Italija u drugom dijelu.

 6. Fora haljina, ali dost slična onoj s nastupa pa se samim time umanjuje wow efekt kod publike koja bude po prvi puta gledala nastup…ak me razumijete. 😀 Bolje da je nešt posve drugo obukla…al hajd bar je pristojno obučena. 🙂

Odgovori