Eleni Foureira kod ciparskog predsjednika

Podijeli na Facebook Twitter

Do 2018. Cipar nikad nije uspio Eurosong završiti među tri najbolje plasirane zemlje. Ove godine im je to konačno pošlo za rukom, a najveće zasluge za to idu njihovoj predstavnici, Eleni Foureira, čiji fenomenalni nastup u Lisabonu nije ostavio ravnodušnim čak ni ciparskog predsjednika, Nicosa Anastasiadesa. On je danas, u Eleniinu čast, organizirao svečani prijem prilikom kojeg je ovogodišnjoj ciparskoj predstavnici uručeno i državno priznanje za veliki doseg u promoviranju Cipra.

Kako je u obraćanju naglasio predsjednik Anastasiades, Eleni i cijela ciparska delegacija su svojim sjajnim nastupom ostavili bez daha gledatelje i postali najbolji ambasadori ove zemlje u Europi. Istovremeno, Eleni je zahvalila ciparskom predsjedniku i javnosti Cipra na podršci istaknuvši kako je bila velika čast predstavljati ih na Eurosongu.

Podsjetimo, Eleni Foureira je razuvjerila isprva skeptične kladionice i na kraju se u uzbudljivoj završnici borila za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu. Na kraju je ipak završila kao druga što je najbolji plasman u eurovizijskoj povijesti ove otočne države.

Komentara 2

  1. Mislim da nikada necu prezaliti sto nije pobijedila. Ziri ju je trebao smjestiti u top2 a izrael spustiti kao sto je Sergeja 2016te. Jer budimo realni, Eleni je em zvucala uzivo daleko bolje od Nette, em je nastup kao nastup bio miljama bolji i kvalitetniji.

Odgovori