Eleni Foureira: “Lo Malo” je bila najbolja pjesma

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/EleniFoureiraOfficialPage

Točno mjesec dana prošlo je od finala ovogodišnjeg Eurosonga kada smo saznali ime pobjednice i kompletnog popisa rangiranih zemalja, a drugoplasirana predstavnica Cipra Eleni Foureira gostovala je ovih dana na španjolskom radiju Los40.

Pored toga što je pričala o svom poslovnom i privatnom životu, kao i o sudjelovanju na Eurosongu s pjesmom Fuego, Eleni su puštani i akutalni hitovi sa španjolske glazbene scene, gdje je ona odlučivala da li bi surađivala s tim izvođačima ili bi taj singl bio njen sljedeći, a kao posljednji izbor mogla je da kaže da bi s tom pjesmom nastupala na Eurosongu.

Na popisu prezentiranih pjesama našle su se skladbe izvođača poput Alvara Solera, Pabla Lópeza, Abrahama Matea, Juana Magana, ali i Aitane i Anne Guerre, ovogodišnjih sudionica Operacije Trijumf i ujedno španjolskog izbora za Eurosong.

Novinari su počeli da predstavljalu Aitanu i Annu Guerru kao sudionice španjolskog izbora, a kao iz topa Eleni je rekla kako je riječ o pjesmi Lo Malo i dodala kako je to njena omiljena pjesma.

Uz pokrete tijelom i pomalo pjevjušenje pjesme, Eleni je zaključila kako bi s pjevačicama surađivala, dok bi s ovom pjesmom išla na Eurosong, a i izdala bi je kao svoj sljedeći singl.

– Gledala sam finale (Operacije Trijumf) tog dana i rekla sam ovo je najbolja pjesma večeri. Kada nisu pobjedile rekla sam si:”Neee”, ali kao što vidite sada je number 1 hit i jedna je od mojih omiljenih španjolskih pjesama – iskrena je bila ova “vatrena” pjevačica, a kako je sve to izgledalo pogledajte u sljedećem videu.

Podsjetimo, Eleni je za vrijeme Eurosonga objavila i španjolsku verziju svoje pjesme Fuego, koju je i predstavila Španjolcima u svojoj poseti ovoj zemlji.

Odgovori