Eliot izveo "Wake Up" na stanici i radiju – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Eliot izveo “Wake Up” na stanici i radiju

  1 min za čitanje   205 komentara

Belgijski predstavnik Eliot prije više od mjesec dana predstavio je svoju pjesmu za Tel Aviv Wake Up. S približavanjem datuma kada će otputovati za Izrael, počela je i njegova promocija pjesme.

Tako je na željezničkoj stanici u gradu Namuru, u pratnji klavirista, izveo akustičnu verziju svoje eurovizijske pjesme. Kako je to zvučalo, možete pogledati i poslušati u videu ispod.

Promoviranje svoje pjesme nastavio je i na RTBF-ovom radiju u jutarnjoj emisiji. Kako je Wake Up zazvučala u ranojutarnjoj izvedbi, poslušajte u videu.

Rano ujutro, došao je i do postaje MNM koja svoj program emitira na nizozemskom jeziku. Svoju promotivnu kampanju nastavit će ove subote, kada će nastupati na amsterdamskom predeurovizijskom koncertu Eurovision in Concert. Podsjetimo, belgijski predstavnik nastupat će kao deseti natjecatelj u prvom polufinalu Eurosonga 2019.

0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava205

 1. imperator — 5. travnja 2019. u 19:30

  @escfan Ajde, nadam se.. sve više od 20. mjesta za Njemačku je jackpot

 2. imperator — 5. travnja 2019. u 19:28

  @vix-2-new e tu se slažemo.. no, samo ja nisam previše mjerodavan da komentiram njihovo kreštanje budući da favoriziram Island, a oni su po mnogima razinu iznad kreštanja 😀

 3. SwedenEurovisionFan — 5. travnja 2019. u 19:27

  @ivanfranicsgmail-com @precious Njemačka će završiti na 20. mjestu s 8 bodova, mark my words 😉

 4. imperator — 5. travnja 2019. u 19:25

  Za sada više-manje očekivano (Azer -in, Nje -out)..
  Mene zanima gdje će flopnuti Rusija.. nekako sumnjam da se ugurala među 10..

 5. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 19:25

  @ivanfranicsgmail-com Hajaha znaci nisam jedini koji ne podnosi njemacku pjesmu. Prvenstveno zbog krestavih glasova pjevačica.

 6. imperator — 5. travnja 2019. u 19:21

  @precious Sve potpisujem.. Njemačka je trenutno veliko iznenađenje u anketi jer se za neko divno čudo našla među 20.. tu pjesmu sam samo dva puta poslušao (od toga jedno na preskokce) i – ništa.. bljedunjavo i potpuno neprimjetno..

 7. SwedenEurovisionFan — 5. travnja 2019. u 19:19

  Ja bih, da povećamo napetost, dodao popis zemalja koje su još u igri za pobjedu. To su, abecednim redom:
  Albanija, Belgija, Cipar, Danska, Finska, Grčka, Italija, Mađarska, Malta
  Norveška, Nizozemska, Njemačka, Rusija, Sjeverna Makedonija, Slovenija
  Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, UK
  U igri je ostalo još 179 mogućih bodova za podijeliti… 🙂

 8. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 19:17

  Uskoro stiže top 16-20. Za nekih 20ak-30 min. Do tada..slobodno komentirajte bottom 6.

 9. Precious — 5. travnja 2019. u 19:08

  Iznenađuje me da je Njemačka u top 20. Meni su Azerbajdžan i Bjelorusija bolji od te pjesme (za koju sam zaboravio da je u finalu)

 10. SwedenEurovisionFan — 5. travnja 2019. u 18:57

  @vix-2-new Evo da i je prokomentiram prvi dio, odnosno Bottom6. Jako zadovoljan vidjeti Francusku pri dnu, što mi daje nadu da nema šanse za pobjedu u svibnju. Izrael na posljednjem mjestu je i više nego očekivano da bude i u Tel Avivu. Žao mi je što je Estonija sve bodove, koje je dobila, dobila od mene, a ”izgubio” sam i još jednog od onih kojima sam dao bodove, a to je Bjelorusija. Azerbajdžan i Australiju definitivno nisam očekivao ovako nisko, ali ”I Like It” 😀

 11. Precious — 5. travnja 2019. u 18:51

  Osim Azera, meni je njihova pjesma dobra, ali eto vjerojatno malo ljudi dovoljno dobra za top 10.

 12. Precious — 5. travnja 2019. u 18:50

  Hmmmm iskreno mislim da su svi na dnu, zasluženo na dnu.

 13. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 18:48

  @ivanfranicsgmail-com Ako budu i 26. Francuzi, neću žalit. 🙂 Ne sviđa mi se taj cijeli njhov paket. Mersi je bila WOW prema ovome.

 14. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 18:46

  Vjerojatno da, Azer je po ovome najlošije prošao. Ja sam ga negdje vidio u top10-16 od svih pjesama ove godine. Ali obzirom na ovaj način glasanja on je izvukao najdeblji kraj. :S Samo ga 3 osobe vide u top10. Barem što se tiče ovih naših finalista.

 15. imperator — 5. travnja 2019. u 18:45

  Također, iako je mali uzorak, vjerujem da ova anketa pokazuje kako ništa od Francuske i epiteta “dark horse” natjecanja.. ne vjerujem baš da će lizati dno finala, no da će završiti lošije od prošle godine – eh, to da.. a tu se mora priznati i reći kako će Bilal dobiti mizerne ili uopće neće dobiti bodove od istočnjaka.. ono, ne znam zašto 😛
  A Bjelorusija, vjerujem, unaprijed bi potpisala 21. mjesto u finalu..

 16. imperator — 5. travnja 2019. u 18:37

  @vix-2-new Kako stvari stoje, dobili smo potencijalne članove bottom 5 i u Tel Avivu.. Mislim da su to Izrael, Australija i Bjelorusija, naravno ukoliko se oni i plasiraju finale..
  Žao mi je Izraela, no konkurencija je bila takva gdje ni u ludilu nisam želio dati još jedne bodove baladi.. mislim, što je previše, previše je 😀 Izrael je dobar, no ni blizu primjerice UK, Makedoniji, a da ne govorim o Nizozemskoj..
  Australija ako uđe u finale, ponovno će doživjeti fijasko.. a nije da nisu imali bolje u svom izboru (preslika nama)
  Estonija je po meni iznenađujuće završila ispod Finske..
  a mislim da je od svih najgore prošao Azerbajdžan.. pretpostavljam da su mnogima bili prvi, drugi ili treći ispod te bodovne crte..

 17. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 18:09

  Sudjelovalo je 18 igrača u glasovanju za finale.
  Posljednji igrač poslao je svoje bodove prije 30 minuta.
  ______________________________________________
  Kada bismo uzeli u obzir maksimalni broj bodova ,to bi bio 12*18=216 bodova
  Ove zemlje se nisu proslavile po zbroju bodova igrača ove igre:
  _______________________________________________
  Svi odsutni brojevi su nule-što znači da primjerice Izrael ima 16 nula i 2 ocjene.
  ______________________________________________
  TOP21-26
  8-BJELOR-6/2/
  8-AZERBAJ-5/2/1
  6-AUSTRAL-4/2/
  5-EST-5/
  5-FR-5/
  5-IZR-3/2
  ________________________
  OSVRT VIXA:
  Kao posljednju zemlju ovog finala vidjeli ste Izrael koji je dobio samo 2 ocjene. Dvije osobe od njih 18 misli da bi on trebao ući u top10. pitate se zašto su Francuska i Estonija iznad plasirane iako imaju isti broj bodova. Zbog pravil kojeg sam naknadno saznao od strane kolege koji prati pravilinike Eurosonga. Države s više bodova imaju prednost. Zato je Francuska našla se na 25. od 26 mjesta,a Estoniaj 24. jer je ona pošteno ušla u finale preko vaših glasova dok je Francuska zemlja big 5 koja ima izravan ulaz.
  26.Izrael
  25.Francuska
  24.Estonija
  ___________________________________
  Nažalost, Australija je ostvarila jako loš plasman te se čini da ove godine ne smiješi joj se sreća. Priznajem, od mene je dobila 4. te spada u moj top10. Dok vas 16 misli da ne zaslužuje naći se u top10. Azer je osvojio 22.mjesto. kao i naša Nina Kraljić 2016.godine. A 21. mjesto dobila je Bjelorusija koja će razbuditi i razveseliti eurovizijsku publiku u areni, ali ne i Bjeloruse u njihovim domovima s 21.mjestom.

 18. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 16:35

  UVOD U FINALNU EMISIJU PROJEKTA “Eurosong prije EUROSONGA”
  (na ovom članku u komentarima će biti sve vezano za finale ove igre)
  ________________________________________________________
  Poštovani čitatelji Eurosong.hr-a, prateći ostale portale koji su vezani za teme Eurosonga,najvećeg i najpoznatijeg glazbenog natjecanja u svijetu, i koji daju mnogobrojne ankete dobio sam inspiraciju za otvoriti online igru koja se zvala „Naš Eurosong.“ Ta igra se pokazala neprikladnom jer broj glasova jedne osobe nije bio ograničen tako da je bilo tko mogao varati s bodovima, a netko i namjerno trollati ankete o čemu sam vas u komentarima obavijestio prije desetak dana. Zahvaljujem se toj osobi koja je trolla ankete, jer mi je na taj način dala još veću motivaciju da oduzmem si svoje vrijeme te se posvetim vjerodostojnijem prikazu razmišljanja čitatelja Eurosong.hr-a o plasmanima pojedinih pjesama.
  _________________________________________________________
  Upravo zbog tog razloga otvorio sam igru „Eurosong prije EUROSONGA.“ Taj nazovimo ga „projekt“, sastojao se od 1.polufinala (17 pjesama), 2.polufinala ( 18.pjesama) i finala u kojem su sudjelovale pjesme koje su prošle po vašim bodovima u finale+ big 5+zemlja domaćin. Drago mi je što ste sudjelovali u natjecanju, a još draže mi je što su urednici portala Eurosong.hr-a dopustili mi da realiziram ovu igru. Dobio sam u inboxu mnoge pohvale od komentatora te im se ovim putem javno zahvaljujem.
  __________________________________________________________
  A kako su plasirane zemlje finala (uskoro ćete saznati):
  Alb/Austral/Azer/Belg/Bjel/Cip/Dansk/Est/Fin/Franc/Grč/Ital/Izr/
  Mađar/Mak/Malt/Norv/Niz/Njem/Rus/Slov/Srb/Španj/Šved/Švic/Uk
  U finalu je sudjelovalo 17 glasača (sada je 16.27 h pa su linije još otvorene). Finale je bilo otvoreno od 2.4.2019. 18 h do 5.4.2019., do 18 h. A bodovi su meni slani u inbox u obliku (1,2,3,4,5,6,7,8,10,12)-upravo kao na Eurosongu.
  ____________________________________________________________
  Ovime želim naglasiti da je cilj bio: zabava i predeurovizijska atmosfera uzbuđenja
  Ovaj prikaz plasmana ne govori točno kakvi će bodovi biti na Eurosongu, ali možemo otprilike znati kako razmišljaju čitatelji Eurosong.hr-a. Obzirom da su zemlje Europe različitih mentaliteta, naravno da se ovi plasmani ne mogu uzeti za ozbiljno kao cjelokupni prikaz razmišljanja svih fanova Eurosonga.
  ___________________________________________________________
  U 18.00h počinjemo… 🙂 Sretno.

 19. Oscar — 5. travnja 2019. u 15:00

  Uh svidja mi se sad vise nego prije. Mislio sam da je gori uzivo ali sam ugodno iznenadjen. Nadam se da ce nastup biti efektan.

 20. Vix-new-2 — 5. travnja 2019. u 13:49

  Opa…momak ima emocije. A i ova izvedba je dosta blaža, nježnija i ugodnija. S klavirom i violinom nikad se ne može pogriješiti.
  offtopic (po običaju :D)
  Švica je na kladionicama prešla Rusiju hahaha. :O Druga je. Island se opasno približava vrhu. -.- Prešao je na kladionicama Švedsku.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?