Eric Saade priznao: “Prijavio sam se bez pjesme, ali s naslovom!”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: gofugyourself.com

Sezona švedskih sing-a-long festivala u punom je jeku. U jednom od njih, Lotta på Liseberg kojeg vodi Lotta Engberg (Švedska ESC 1987.), gostovao je švedski predstavnik na Eurosongu 2011. Eric Saade, inače trostruki sudionik Melodifestivalena. U intervjuu tijekom šoua priznao je da se za jedan Melodifestivalen prijavio bez pjesme uopće! Točnije, imao je samo naslov pjesme.

– Tada sam imao samo naslov, jer ju morate predstaviti kad ste prisutni na konferenciji za novinare, no tada uopće nije bilo pjesme, pa sam sve morao lažirati – kroz smijeh je izjavio Saade, te rekao da nitko dosad to nije znao.

Također, otkrio je kako je to bilo u jednom od povratničkih nastupa (ili 2011. ili 2015.), no nije htio precizirati.

– Tada sam već odlučio kako bih se ponovno pridružio jer je bilo jako zabavno iskustvo. Onda smo nakon konferencije za novinare morali stvoriti pjesmu, no tad sam već rekao “pjesma je o tome i tome” – otkrio je 29-godišnjak.

Inače, Eric nije povezan s Melodifestivalenom kao pjevač, već i kao voditelj ovogodišnjeg izdanja, a s Eurosongom je povezan osvajanjem trećeg mjesta 2011. i čitanjem švedskih glasova 2010. i 2019.

Komentara 5

  1. Nije trebao ni priznati to. Jer tekst pjesme, kao i sama pjesma je teza tragedija koja nema vezu s vezom.
    Ono lad završiš 3. Jer se natječeš u najgoroj esc godini.

  2. Zakon pjesma.
    s tim da mi je sto se tice Svedske najdraza pjesma iz 2016. i rado bi da se vrati onaj decec buduci da je bio sladak.

Odgovori